Επικός διάλογος Μπογδάνου-Παφίλη: «100 ευρώ για κάθε ψέμα βουλευτή» – «Φέρτα μας να πάρουμε κουπόνια»

Προσωρινή ένταση μεταξύ της προέδρου της Ολομέλειας Σοφίας Σακοράφας, του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη σημειώθηκε την Τετάρτη στην Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν από τον βουλευτή της ΝΔ καθώς εκτίμησε ότι η Σοφία Σακοράφα, τον αδικούσε και δεν του έδινε τον χρόνο να απαντήσει στον Θανάση Παφίλη.

Η Σ. Σακοράφα επεσήμανε ότι δεν του δίνει χρόνο καθώς η τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ

δεν είχε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέχισε να φωνάζει την ώρα που περίμενε στο βήμα ο Ιάσωνας Φωτήλας για να προχωρήσει στην κεντρική του ομιλία.

Λίγο νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε προτείνει την επιβολή προστίμου 100 ευρώ για κάθε ψέμα που θα έλεγαν οι βουλευτές κατά τις τοποθετήσεις τους στην Ολομέλεια της Βουλής, σχολιάζοντας την αντιπολίτευση για την κριτική της στις διατάξεις του εργασιακού.

«Προτείνω λοιπόν να επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ σε όποιον βουλευτή λέει ένα ψέμα στην Ολομέλεια. Να αφαιρείται από την βουλευτική του αποζημίωση όταν το ψέμα είναι αποδεδειγμένο και αδιαμφισβήτητο όπως αυτά που ακούμε από την αντιπολίτευση για το εργασιακό νομοσχέδιο», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, αναφερθείς στις διατάξεις για την διευθέτηση του χρόνου εργασίας, υποστήριξε πως στην πράξη καταργείται η 8ωρη εργασία και δεν ενισχύεται όπως υποστηρίζει το υπουργείο Εργασίας και απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο του είπε: «Φέρε τώρα τα 100 ευρώ να πάρουμε κουπόνια για το κόμμα».

Εργασιακό νομοσχέδιο: Η ώρα των πολιτικών αρχηγών – Σήμερα η ψηφοφορία

Eμβολιαστικό πρόγραμμα: Στον αέρα εξαιτίας AstraZeneca – Πιέσεις για να επιτραπεί σε όλους η αλλαγή της 2ης δόσης

Ανάλυση Deutsche Welle: Αδύναμος ο Ερντογάν, στην Αθήνα το «πάνω χέρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επικός, Μπογδάνου-Παφίλη, 100, – Φέρτα,epikos, bogdanou-pafili, 100, – ferta