Επικό: Πατέρας βρήκε στο δωμάτιο της κόρης του «άγνωστο» αντικείμενο - Ο απίστευτος διάλογος (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η τεχνολογία προχωρά με γοργά βήματα και πολλοί άνθρωποι δεν την προλαβαίνουν... Αυτό έπαθε κι ένας δύσμοιρος πατέρας, ο οποίος βρήκε στο δωμάτιο της κόρης του ένα... παράξενο αντικείμενο, παρεξήγησε τι ακριβώς είναι και αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της Έμιλι μπήκε στο δωμάτιό της ψάχνοντας ένα σωληνάριο βούτυρο κακάο για τα χείλη, όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα κυλινδρικό μωβ αντικείμενο. Αυτό.

Ο άνθρωπος, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς

είναι, θεώρησε ότι είναι... δονητής και αμέσως έστειλε μήνυμα στην κόρη του, απαιτώντας να μάθει γιατί έχει αφήσει σε κοινή θέα αυτό το «αηδιαστικό παιχνίδι που δονείται» τονίζοντας, μάλιστα, ότι «δεν είμαι τόσο γέρος».

Και τότε η Έμιλι προφανώς κρατώντας την ψυχραιμία της του εξήγησε ότι το «αηδιαστικό παιχνίδι» είναι ένα power bank (φορητή μπαταρία) που τη χρησιμοποιεί για να κρατά ζωντανό το κινητό της όταν πηγαίνει στη Ντίσνεϊλαντ!

Καταλαβαίνοντας το τεράστιο λάθος του ο πατέρας της Έμιλι την παρακάλεσε να μην το πει στη μητέρα της και η ιστορία τελείωσε εκεί...

ΗΠΑΠατέραςκόρηpower bankπαρεξήγησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα