Επίδειξη Dior: Όλα όσα θα δούμε στο Καλλιμάρμαρο (Photos/Video)

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το φαντασμαγορικό ντεφιλέ του οίκου μόδας Dior που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο και θα έχει θέμα του την αρχαία Ελλάδα, αλλά και δημιουργίες του οίκου εμπνευσμένες από τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης.

The legacies of Greek antiquity and Paris couture combine in this sneak peek at the #DiorCruise 2022 collection

by Maria Grazia Chiuri, unveiled live from Athens today at 8.30pm CET here and https://t.co/2G6TV2Sqap. pic.twitter.com/UBPPr8Sedt

Dior (@Dior) June 17, 2021

Τα πανέμορφα μοντέλα βρίσκονται ήδη στο στάδιο και προβάρουν τα ρούχα τους και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία έχουν πάρει φωτιά. Μάλιστα και ο οίκος μόδας ανέβασε ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του.


Τα συνεργεία από την πλευρά τους συνεχίζουν μέχρι και αυτή τη στιγμή να εργάζονται πυρετωδώς. Ελέγχουν τον φωτισμό, τις κάμερες, την επιβλητική μουσική, τα χαλιά αλλά και τις θέσεις των 400 εκλεκτών καλεσμένων που θα παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας. Το ντεφιλέ θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλον τον πλανήτη από το διαδίκτυο.

Μεταξύ των καλεσμένων θα παρευρεθεί ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Ομίλου LVMH, στον οποίο ανήκει ο Dior ο οποίος θα συνοδεύεται από την σύζυγό του, super model Ναταλία Βοντιάνοβα που θα κάθονται στην πρώτη σειρά. Δίπλα τους και σε ρόλο οικοδέσποινας θα βρίσκεται, η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ανάμεσα σε εκείνους θα παρακολουθήσουν την επίδειξη θα είναι η Πρόεδρος του Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Ευγενία Νιάρχου, η διεθνής fashion designer Μαίρη Κατράντζου, η εγγονή του Ανιέλι Bianca Brandolini, το μοντέλο Camille Rowe κ.α. Θα παρευρεθεί επίσης και η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Όλοι οι καλεσμένοι θα είναι ντυμένοι με ρούχα του οίκου.

Ο Dior και η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri με το επιτελείο της , θα γράψουν ιστορία καθώς θα παρουσιάσουν ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και ατμοσφαιρικά σώου που έχει δει η υφήλιος τα τελευταία χρόνια.

Κομψότητα, φινέτσα και ένα cat walk στο οποίο ο φωτισμός θα παίξει κυρίαρχο ρόλο.
Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος μόδας του Dior συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου.

Γλυκά Νερά: «Κλειδί» το ρολόι της Καρολάιν – Τα κενά και η νέα κατάθεση του συζύγου (video)

Άρση Μέτρων: Ανοίγουν κλειστοί κινηματογράφοι παιδότοποι και λούνα παρκ

Αργία Αγίου Πνεύματος: Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίδειξη Dior, Όλα, Καλλιμάρμαρο PhotosVideo,epideixi Dior, ola, kallimarmaro PhotosVideo