Ελένη Μενεγάκη: «Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ να μείνω έγκυος στα 44» (Videos)

Στην επιστροφή της στην τηλεόραση, την απόφαση να κάνει παιδί στα 44 της χρόνια, αλλά και σε σχόλια που πολλές φορές τη στεναχώρησαν αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια που έπειτα από έναν χρόνο αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα, γύρισε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Mega, απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη

για όλους και για όλα!

«Ίσως όταν αποχωρήσω οριστικά, να τα δω αλλιώς τα πράγματα»

«Νομίζω ότι γύρω στον Δεκέμβρη άρχισα να σκέφτομαι αν θέλω να γυρίσω και πώς. Δε σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο. Μου έχουν γίνει προτάσεις να κάνω και άλλα πράγματα δεν έχω σκεφτεί ποτέ να τα δοκιμάσω γιατί αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω. Θέλω αυτό» επισήμανε, προσθέτοντας:

«Χωρίς να έχω την πεποίθηση ότι τα λέω όλα σωστά λόγω της εμπειρίας μπορεί να νιώσω κάποια λαθάκια που μπορούν να γίνουν. Οι ταμπέλες δε μου αρέσουν και συνήθως είναι ένα φορτίο βαρύ για αυτούς που του της φοράνε….

Δεν σκέφτομαι αν έχω αφήσει το στίγμα μου ή τον όρο “σχολή Μενεγάκη». Είμαι μέσα και δεν μπορώ να τα σκεφτώ ίσως όταν αποχωρήσω οριστικά να τα δω αλλιώς τα πράγματα».

«Δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα μείνω τόσα χρόνια»

Παρά τη μεγάλη επιτυχία της, η Ελένη εξομολογείται ότι ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό ότι θα έχει τόσο μεγάλη διάρκεια στη μικρή οθόνη.

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό ότι θα μείνω τόσα χρόνια. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή τη διαδρομή, έλεγα έχω μια συμφωνία για τρία χρόνια, αυτά θα είναι και σκεφτόμουν τι θα κάνω μετά.

Όταν ξεκίνησα ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, δεν ξέραμε τι θα γίνει και πώς θα εξελιχθεί αυτό. Σκεφτόμουν ότι πρέπει και θέλω να δουλέψω. Ότι θέλω να είμαι αυτόνομη, ότι θέλω να πατάω στα πόδια μου…» επισήμανε.


Αναφερόμενη στην επιλογή της να μην απαντά όλα αυτά τα χρόνια σε ό,τι κακό γράφεται για εκείνη, η Ελένη Μενεγάκη τονίζει:

«Αυτό ήταν κάτι που δεν μου το έμαθε κανείς. Ανακάλυψα μόνη μου ότι αυτό είναι κάτι που μου ταιριάζει. Πως αισθάνεσαι καλύτερα όταν απαντάς και μετά αυτό γίνεται μύλος; Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Τελειώνει όταν εσύ κάνεις τη δουλειά σου και αφήνεις τους άλλους να λένε, βάζεις τοίχους και τελειώνει εκεί»

Η εγκυμοσύνη στα 44

Η εγκυμοσύνη στα 44 της χρόνια ήταν ένα γεγονός που συζητήθηκε έντονα με την ίδια να μην αναφέρεται καθόλου σε αυτήν δημοσίως μέχρι και την ημέρα που έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

«Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ.

Δε με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος που με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει.

Κι εγώ μπορεί να λέω πράγματα, αλλά είμαι στο σπίτι μου, δεν είναι δημόσια» τόνισε η παρουσιάστρια

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Πιο σέξι από ποτέ – Οι πόζες που έβαλαν… φωτιά στο Instagram! (Photos)

Στάνκογλου για ελληνικό #Metoo: Με σόκαραν οι μαρτυρίες ανθρώπων του θεάτρου (Video)

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η guest εμφάνιση στο J2US και το απρόοπτο (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Μενεγάκη, Είχα,eleni menegaki, eicha