Έκπληξη το νέο πρόσωπο στη «Μουρμούρα» ! (Photo)

MEDIA

Νέα ζευγάρια στην πετυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που μέσα σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει ξανά γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο της.

Ο ηθοποιός Σπύρος Τσεκούρας που έγινε γνωστός στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό υποδυόμενος τον «Σταμάτη Τσότρα» στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας» θα είναι στον καινούργιο κύκλο της «Μουρμούρας».

Πριν από λίγες ημέρες όμως έκλεισε κι η «σύζυγός» του, η ηθοποιός δηλαδή που θα «μουρμουράνε» μαζί.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr τη σύζυγό του θα υποδυθεί

η Άννα Κουτσαφτίκη που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι και μάλιστα έχοντας «απογειώσει» τους ρόλους που της έχουν ανατεθεί, ενώ έχει κερδίσει με τις ερμηνείες της και σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες.

Αυτή τη φορά καλείται να κερδίσει και το τηλεοπτικό κοινό μέσα μάλιστα από μία πολύ πετυχημένη σειρά, αλλά οι «περγαμηνές» της εγγυώνται για αυτό…!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες τα στελέχη του ALPHA έκαναν πάρα πολλά δοκιμαστικά, αλλά από την πρώτη φορά που βρέθηκε στο πλατό η Άννα Κουτσαφτίκη τους κέρδισε με τις υποκριτικές της δυνατότητες.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να την «παντρέψουν» με τον Σπύρο Τσεκούρα και να είναι ένα από τα δύο καινούργια ζευγάρια που θα μπουν στο φετινό κύκλο της σειράς.

Τη ζωή του συγκεκριμένου ζευγαριού έχει αναλάβει η Σάρα Γανωτή και όπως πληροφορήθηκα η έμπειρη σεναριογράφος τους βάζει να ζουν στη Θεσσαλονίκη.

Το καινούργιο ζευγάρι λοιπόν που ηλικιακά βρίσκεται στη δεκαετία 30 με 40 θα «μουρμουράει» με φόντο το Λευκό Πύργο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλειδώσει και το τέταρτο ζευγάρι, της νεότερης ηλιακά δεκαετίας.

Έτσι μαζί με τα δύο πολυαγαπημένα ζευγάρια, τον Μηνά και τη Βούλα (Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου) και τον Ηλία με τη Μαρίνα (Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη) θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο γυρίσματα ώστε την καινούργια σεζόν αυτοί να «μουρμουράνε» και οι τηλεθεατές να γελάνε…!

Πηγή: newsit.gr

Μην αρχίζεις τη μουρμούρανέο πρόσωποέκπληξηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα