Εκλογές στην Τουρκία: Η επίθεση του Κιλιτσντάρογλου στον Ερντογάν από την κουζίνα του σπιτιού του (video)

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές ενόψει των εκλογών στη Τουρκία, στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Μάλιστα, ο ηγέτης της συμμαχίας της τουρκικής αντιπολίτευσης είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την τιμή του κρεμμυδιού για να ασκήσει κριτική στον Τούρκο πρόεδρο.

Αυτή τη φορά, του επιτίθεται με… τα ψώνια του σούπερ μάρκετ και κατηγορεί τον Ερντογάν για τις τιμές των προϊόντων στα ράφια που έχουν «πάρει φωτιά»!

«Το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να λύσετε τον επόμενο μήνα είναι το φαγητό που θα βάλετε στο τραπέζι σας.

Έχετε δει ποτέ τον συνασπισμό των εθνικιστών να νοιάζεται γι’ αυτά τα πράγματα;» λέει στην αρχή του νέου βίντεο με τίτλο «γεγονότα».

«Η κόλαση ξεσπά στην κουζίνα σας, οι τιμές έχουν πάρει φωτιά σε σούπερ μάρκετ και αγορές, και οι φτωχοί δεινοπαθούν.

»Κάθε φορά που προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα, να ενώσετε τα κουμπιά στους γιακάδες σας, ο Ερντογάν έρχεται και σκίζει άλλο ένα κουμπί από τον γιακά των πουκάμισών σας. Κι όταν τον ρωτάνε γιατί το έκανε αυτό, αντί να απαντήσει, σας πουλά “φύκια και μεταξωτές κορδέλες”. Παρουσιάζει μόνον τα πολεμικά πλοία. Αυτό είναι ανεύθυνο», λέει ο Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος προηγείται δημοσκοπικά του αντιπάλου του.

«Θα σας δείξω τις τιμές των προϊόντων πέρυσι αλλά και όπως τα αγόρασα σήμερα το πρωί. Αγόρασα ένα κιλό ρύζι. Πέρυσι ήταν 18 λίρες σήμερα 39 λίρες. Ένα κιλό ρύζι. Πόσο να φτάσει, σε πόσες μερίδες για μια τετραμελή οικογένεια. Εσείς ξέρετε αλλά αυτοί που είναι στο παλάτι δεν το γνωρίζουν. Ένα κιλό ξερά φασόλια, πέρυσι ήταν 17 λίρες και σήμερα δώσαμε 36 λίρες. Η ζάχαρη πέρυσι την αγοράζαμε 20 λίρες, σήμερα την αγοράσαμε ακριβώς 47!. Ένα λίτρο γάλα το αγοράζαμε πέρυσι 14 λίρες φέτος 27 λίρες. Δείτε 750 γραμμάρια γιαούρτι. Πέρυσι το αγοράζαμε 12 λίρες, φέτος εμείς πληρώσαμε 28 λίρες. Ένα κιλό τσάι! Πέρυσι αγοράζαμε με 41 λίρες, τώρα πληρώσαμε 76,5 λίρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Διαβάστε επίσης:

Μεσανατολικό: Λουτρό αίματος στη Γάζα, 29 νεκροί Παλαιστίνιοι σε 72 ώρες

Τραμπ: Έφεση κατά της απόφασης για τη σεξουαλική κακοποίηση της Κάρολ

Εκλογές στην Τουρκία: Λιγοστές οι γυναίκες στην πολιτική – Τα εμπόδια και οι «τρικλοποδιές» του συστήματος

Keywords
Τυχαία Θέματα