Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασαν τις 140.000 οι ψηφοφόροι (Videos)

Από τις 7 το πρωί ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ, με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου να διεκδικούν την ψήφο των πολιτών και την προεδρία.

Μέχρι τις 3 το μεσημέρι περισσότεροι από 140.000 ψηφοφόροι είχαν προσέλθει στις κάλπες.

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου διεξάγεται κανονικά χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Ανδρουλάκης: «Μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο εκλογικό Τμήμα που λειτουργεί στο εκθεσιακό

Κέντρο Περιστερίου λίγο μετά τις 11.30 το πρωί.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από υποστηρικτές του και μετά την κατάθεση της ψήφου του έστειλε μήνυμα στους δημοκρατικούς πολίτες για «καθαρή εντολή για να κάνουμε ξανά περήφανη τη δημοκρατική παράταξη».

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Όνειρα, ελπίδες, προσδοκίες όλων των γενεών ενώνονται. Ζητώ ξανά μεγάλη συμμετοχή και καθαρή εντολή για να ξανακάνουμε όλοι μαζί ισχυρή και περήφανη τη δημοκρατική παράταξη», δήλωσε.

Παπανδρέου: «Αύριο έχουμε πολλή δουλειά»

O Γιώργος Παπανδρέου άσκησε εκλογικό του δικαίωμα στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στο εκλογικό τμήμα που λειτουργεί στο Δημαρχείο της Νίκαιας.

Μετά την ψήφο του, ο Γιώργος Παπανδρέου χαιρέτησε τους υποστηρικτές του και μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας πως οι πολίτες καλούνται σήμερα να επιλέξουν μια ισχυρή ηγεσία με ισχυρή φωνή στη Βουλή.

«Την περασμένη Κυριακή με τη μεγάλη συμμετοχή στείλαμε μήνυμα ελπίδας για μια παράταξη μεγάλη, δημοκρατική και ευεργετική για τον τόπο. Σήμερα, όλοι οι Δημοκράτες στις κάλπες καλούμαστε να επιλέξουμε μια ισχυρή ηγεσία, με ισχυρή φωνή στη Βουλή για μια ισχυρή Ελλάδα, και μια κοινωνία δίκαιη και πράσινη. Αύριο έχουμε πολλή δουλειά. Έχουμε νέους αγώνες. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες για την Ελλάδα της προκοπής, της Δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Kορωνοϊός: Ανησυχεί τους ειδικούς το πισωγύρισμα σε θανάτους και διασωληνώσεις (Videos)

Απογραφή 2021: Λήγει την Δευτέρα η προθεσμία – Τα δεδομένα για όσους δεν έχουν αυτοαπογραφεί

Εορταστικό ωράριο: Ανοικτά για δυο Κυριακές τα καταστήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Ξεπέρασαν, 110 000, Videos,ekloges kinal, xeperasan, 110 000, Videos