Έκαναν… κλήρωση οικιακής βοηθού σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Δημοτικού σχολείου! (Videos)

ΚΟΣΜΟΣ

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει ένα πρωτόγνωρο περιστατικό στην Κύπρο, καθώς σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο 1ο δημοτικό σχολείο Αραδίππου στη Λάρνακα έγινε… κλήρωση οικιακής βοηθού!

Αυτό το απίστευτο γεγονός έχει αναστατώσει την κυπριακή κοινή γνώμη, με τον Διευθυντή Δημοτικής εκπαίδευσης, Ελπιδοφόρο Νεοκλέους να σπεύδει να το καταδικάσει, επισημαίνοντας ότι δεν υφίσταται η οποιαδήποτε δικαιολογία για το συμβάν. Παράλληλα

απηύθυνε έκκληση στους συνδέσμους γονέων από τώρα και στο εξής να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή για το τι είδους δώρα κληρώνονται στις σχολικές εορτές, προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έχει τεθεί υπό διερεύνηση.

Μιλώντας στον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα», η Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων δημοτικής Εκπαίδευσης Μαρία Σάββα, ανέφερε ότι το δώρο ήταν ουσιαστικά δωρεάν διευθέτηση διαδικασιών για να φέρει ο κερδισμένος οικιακή βοηθό στην Κύπρο... Παρ' όλα αυτά, είπε, το θέμα διερευνάται και η ενέργεια είναι ενάντια στο κλίμα που δημιουργείται στα σχολεία κατά του ρατσισμού.

Πληροφορίες από κυπριακά ΜΜΕ σημειώνουν ότι κλήρωση με το «ίδιο δώρο» είχε γίνει και πέρυσι, ενώ ο μαθητής που κέρδισε το «δώρο» απογοητεύθηκε καθώς άλλοι συμμαθητές του κέρδισαν παιχνίδια!

Οι γονείς του δεν έχουν αποφασίσει αν θα αξιοποιήσουν τον λαχνό που περιλαμβάνει τη καταβολή των εξόδων για εργοδότηση οικιακής βοηθού από το εξωτερικό.

ΑραδίππουΚύπροςοικιακή βοηθόςκλήρωσηΧριστούγενναΔημοτικό ΣχολείοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα