«Είσαι μπάστ@ρδος»: Έξαλλη η εγγονή του φασιστα Μουσολίνι με τον Τζιμ Κάρει – Τον ζωγράφισε κρεμασμένο ανάποδα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλη έγινε η εγγονή του φασίστα Μουσολίνι με τον γνωστό ηθοποίο Τζιμ Κάρει ο οποίος ανέβασε στο twitter, ένα σκίτσο που σχεδίασε και απεικονίζει τον Μουσολίνι κρεμασμένο ανάποδα. Ήταν ένα ηχηρό μήνυμα κατά του φασισμού από τον ηθοποιό, το οποίο προκάλεσε την 56χρονη Αλεσάντρα Μουσολίνι.

Ο Τζιμ Κάρει εκτός από ηθοποιός έχει μια μεγάλη αγάπη για τη ζωγραφική και πάντα ζωγραφίζει σκιτσάκια ή μεγαλύτερους πίνακες.

If you’re

wondering what fascism leads to, just ask Benito Mussolini and his mistress Claretta. pic.twitter.com/uc2wZl0YBu

Jim Carrey (@JimCarrey) March 30, 2019

Το συγκεκριμένο σκίτσο δείχνει τον Ιταλό φασίστα (στον τάφο του οποίου μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παπάς, είχε πάει και είχε αποτίσει φόρο τιμής) να είναι κρεμασμένος ανάποδα μαζί με την ερωμένη του Κλαρέτα και από κάτω έγραψε: «Αν αναρωτιέστε πού οδηγεί ο φασισμός, απλά ρωτήστε τον Μπενίτο Μουσολίνι και την ερωμένη του Κλαρέτα».

Η 56χρονη εγγονή του Μουσολίνι απάντησε στο tweet και το σκίτσο του Κάρει με ένα άλλο tweet. Μην φανταστείτε κάποιο ευφυές επιχείρημα που θα τον αποστόμωνε. Απάντησε όπως οι φασίστες ξέρουν να απαντούν. Με δυο τρεις λέξεις το πολύ γιατί δεν αντέχει περισσότερα ο εγκέφαλος τους. Του έγραψε λοιπόν «Είσαι μπάσταρδος».

Ο Ιταλός δικτάτορας συνελήφθη μαζί με την Κλαρέτα Πετάτσι στις 27 Απριλίου 1945, λίγο πριν την είσοδο των συμμαχικών στρατευμάτων στο Μιλάνο, κι ενώ το ζευγάρι κατευθυνόταν στην πόλη Κιαβέννα με σκοπό τη διαφυγή του στην Ελβετία. Την επόμενη μέρα, αφού δικάστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και εκτελέστηκαν, τα πτώματά τους μεταφέρθηκαν και κρεμάστηκαν στην Πιατσάλε Λορέτο του Μιλάνου όπου και παρέμειναν για αρκετο διάστημα, ώστε να εξευτελίζονται από τους περαστικούς.

I think @JimCarrey should draw that too pic.twitter.com/2oIwvL1KyU

— Alessandra Mussolini (@Ale_Mussolini_) March 31, 2019

Η 56χρονη Αλεσάντρα που ήταν πρώην μοντέλο και πλέον είναι μέλος του δεξιού κόμματος forza Italia επέκρινε τον Κάρει ότι αναφέρει μόνο τον φασισμό αλλά ξεχνάει τι έχουν κάνει οι ΗΠΑ στους Ινδιάνους, και στους μαύρους. Άρχισε λοιπόν να τον βομβαρδίζει με σκιτσάκια.

Φυσικά ως γνήσια φασίστας η Αλεσάντρα αγνοούσε τα βασικά όπως το γεγονός ότι ο Κάρει έχει σκιτσάρει πολλά επικριτικά σκίτσα και για τις ΗΠΑ και τις πρακτικές της.

pic.twitter.com/osuWYMq7Xs

Jim Carrey (@JimCarrey) March 27, 2019

Τζιμ ΚάρεϊΑλεσάντρα ΜουσολίνισκίτσοΜουσολίνιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα