Εφετείο: Ισόβια στον πατέρα της μικρής Άννυ – Αθώα η μητέρα της

ΕΛΛAΔΑ

Αμείωτη άφησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο την πρωτόδικη ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον πατέρα της μικρής Άννυ, κρίνοντάς τον ένοχο για τον φρικτό θάνατο του κοριτσιού τον Απρίλιο του 2015 .

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού καθώς ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ.

Για τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτόδικα

είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, το δικαστήριο εξέδωσε αθωωτική απόφαση.

Στον τρίτο κατηγορούμενο στην υπόθεση , φίλο του πατέρα, Νικολάι Αχμέντοφ, το δικαστήριο επέβαλλε κάθειρξη εννέα ετών για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και για περιύβριση νεκρού. Σε λίγο καιρό ο Αχμέντοφ αναμένεται να βρεθεί εκτός φυλακής καθώς έχει εκτίσει ένα μέρος της ποινής του καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κάνει "μεροκάματα" στις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται. Σε πρώτο βαθμό ο Αχμέντοφ είχε καταδικασθεί σε ισόβια, ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΆννυΠατέραςμητέραισόβιαδίκηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα