Δρ Φρανκεστάιν: Γυναίκα πλαστικό χειρουργό που αφήνει τους ασθενείς της παραμορφωμένους ερευνά η αστυνομία (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας άνδρας έχασε τη μύτη του, ένας άλλος πήγε για πλαστική στα γεννητικά όργανα και το πέος του τοποθετήθηκε σε… λάθος θέση. Το δέρμα μιας γυναίκας που πήγε για λιποαναρρόφηση μοιάζει πλέον με ουρά ψαριού, ενώ μια άλλη γυναίκα που πήγε για ανόρθωση στήθους, βλέπει τα στήθη της να είναι το ένα ψηλά και το άλλο χαμηλά.

Η αστυνομία στη Ρωσία ερευνά την «δρ Φρανκεσταιν» όπως τη λέει, μια πλαστικό χειρουργό χωρίς πτυχίο, που ακούει στο όνομα Αλιόνα Βέρντι, αλλά το πραγματικό της όνομα είναι Αντωνίνα

Γκορμπόνοβα.

Δώδεκα ασθενής της έχουν προσφύγει στις αρχές γιατί μετά την επέμβαση τους άφησε παραμορφωμένους και καταγγέλουν ότι οι επεμβάσεις γινόντουσαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κελάρι του σπιτιού της γιατρού, η οποία χρησιμοποιούσε για φως, το φως από το… κινητό της.

Μία ασθενής η Αναστασία Ισμαϊλόβα, 33 ετών, που πούλησε το αυτοκίνητό της για να πληρώσει την γιατρό με 3.500 ευρώ για την κοιλιοπλαστική, που της έκανε δήλωσε: «Έκοψε ένα κομμάτι από το στήθος μου και το πέταξε έξω.»

Μια άλλη ασθενής τονίζει ότι η δρ Βέρντι την έβαλε 6 φορές στο χειρουργείο μέχρι να πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε, το οποίο ήταν και πάλι απογοητευτικό.

Η Ευγενία Λανοβάγια που την χειρούργησε και εκείνη η δρ Φρανκεστάιν για βλεφαροπλαστική, λέει ότι η ζωή της έχει γίνει μια κόλαση αφού το ένα βλέφαρο έχει πέσει περισσότερο από ότι ήταν πριν.

Η ίδια η Βέρντι αρνείται τις κατηγορίες και περνάει στην αντεπίθεση κατηγορώντας τους ασθενείς της για τα όσα έπαθαν. Σε ότι αφορά στις κατηγορίες ότι χειρουργούσε στο κελάρι του σπιτιού της η ίδια λέει ότι δεν χειρουργεί στην κλινική της πλέον στο Κράσνονταρ, επειδή δεν της παρείχαν παυσίπονα για τους ασθενείς της.

Ο διευθυντής της κλινικής Ιβάν Μινένκο από την πλευρά του λέει ότι η Βέρντι δεν εργάζεται πλέον εκεί, απολύθηκε, επειδή υπήρξαν καταγγελίες ασθενών για τα αποτελέσματα των επεμβάσεων της.

πλαστικός χειρουργόςδρ Φρανκεστάινπλαστικές επεμβάσειςστήθοςκοιλιοπλαστικήπαραμορφώσειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα