Δολοφονία Άλκη: Μέσα στη μέρα θα παραδοθεί ο 20χρονος – «Είχε περιφερειακό ρόλο» λέει ο δικηγόρος του (video)

Τις πληροφορίες που ήθελαν τον 20χρονο καταζητούμενο για την εμπλοκή του στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, να παραδίδεται στις αρχές μέσα στις επόμενες ώρες, επιβεβαιώσε με δηλώσεις του ο δικηγόρος του.

Συγκεκριμένα, ο κύρος Σπυράτος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (10.02.2022) στα δικαστήρια και έκανε γνωστό ότι ο 20χρονος προτίθεται να παραδοθεί εντός της ημέρας σε αστυνομικό τμήμα σε, άγνωστη για την ώρα, πόλη της Αλβανίας και θα ζητήσει την έκδοσή του στην Ελλάδα, αφού μόνο έτσι μπορεί να γίνει.

Ο

συνήγορος του καταζητούμενου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του πελάτη του για το… «ατυχές και δυσάρεστο περιστατικό» όπως χαρακτήρισε τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών αρχών. Εκτιμώ ότι τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συμφωνήσει για την έκδοσή του. Κάνω μια παρένθεση να πω ότι ο κ. Κούγιας, είχε δηλώσει ότι τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο δεν πρόκειται να τον δούμε τα επόμενα 20 χρόνια.

Ο ίδιος θα μπορούσε να βρίσκεται στην Αλβανία, θα επιλέξει να έρθει στην Ελλάδα διότι έχει να δώσει εξηγήσεις που αφορούν το ρόλο του και θα τύχει μιας δίκαιης δίκης. Οι ελληνικές αρχές είναι από χθες ενήμερες για την απόφασή του να παραδοθεί. Η γενική του θέση είναι πως είχε έναν περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση.

Το γεγονός ότι εμφανίζεται έχει ένα ενδιαφέρον καθώς έχει να καταθέσει κάποια πράγματα στη δικαιοσύνη. Η πρώτη του θέση που μου ζήτησε να παραθέσω είναι ότι είναι συντετριμμένος για το περιστατικό» είπε ο δικηγόρος.

Άλλοι τρεις στην ανακρίτρια

Την ίδια ώρα, το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν ήδη άλλοι τρεις εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι θα απολογηθούν σχετικά με την εμπλοκή τους στη δολοφονία.

Ανάμεσά τους θα απολογηθεί και ο 21χρονος τον οποίον οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κρατούσε το φονικό όπλο στην δολοφονική επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Eισαγγελική έρευνα για τα τρία αδέρφια που πέθαναν σε τρία χρόνια (Video)

Κορωνοϊός – Παυλάκης: Χάσαμε τον πόλεμο με «παράδοση άνευ όρων» (Video)

Καιρός σήμερα: Υποχωρούν οι βοριάδες – Νέα επιδείνωση από Δευτέρα (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Άλκη, Μέσα, 20χρονος – Είχε,dolofonia alki, mesa, 20chronos – eiche