Δώδεκα διάσημες που είπαν «όχι» στην πλαστική (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Στη βιομηχανία του θεάματος πολλοί πιστεύουν ότι δεν αρκεί μόνο το υποκριτικό ταλέντο αλλά και μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Έτσι, πολλές γυναίκες μπαίνουν στον πειρασμό να επισκεφτούν τον πλαστικό χειρουργό, ενώ κάποιες αρνούνται πεισματικά να πειράξουν οτιδήποτε πάνω τους.

Ακολουθούν 12 γυναίκες που όχι μόνο τάσσονται υπέρ της φυσικής ομορφιάς αλλά όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς πολλές από αυτές πήραν και Όσκαρ,

αφού θεωρούν ότι η δουλειά τους είναι το μοναδικό εισιτήριο στην επιτυχία!

Salma Hayek
H Hayek όχι μόνο είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων και botox, αλλά θεωρεί και εντελώς γελοίο να προχωράνε γυναίκες σε τέτοιες αλλαγές και τα βάζει κυρίως με τα μικρά κορίτσια που κάνουν ενέσεις στα χείλη τους και βάζουν ψεύτικα στήθη

Julia Roberts
H 52χρονη ηθοποιός δηλώνει ότι είναι λυπηρό να ζούμε σε μια κοινωνία, όπου αρκετές γυναίκες δεν δίνουν την ευκαιρία στον εαυτό τους να δουν πώς θα είναι ηλικιωμένες: «Θέλω τα παιδιά μου να μπορούν να δουν πότε είμαι χαρούμενη ή συγχυσμένη, θέλω ζωντανές όλες τις εκφράσεις στο πρόσωπό μου».

Julianne Moore
H 59χρονη ηθοποιός δεν ενοχλείται από τις συναδέλφους που έχουν προχωρήσει σε κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπο τους, εκείνη όμως αρνείται πεισματικά να το κάνει για τον απλούστατο λόγο ότι φαίνεται περίεργο.

Halle Berry
H 53χρονη Berry έχει δηλώσει ότι πολλές γυναίκες στον χώρο δέχονται πιέσεις για να «πειράξουν» το πρόσωπο τους, εκείνη όμως το έχει φιλοσοφήσει διαφορετικά θεωρώντας ότι το μόνο που χρειάζεται είναι ταλέντο στην υποκριτική.

Jodie Foster
Η 57χρονη Foster δεν σκέφτηκε ποτέ στη ζωή της να κάνει κάποια πλαστική λέγοντας ότι προτιμάει χίλιες φορές να πει κάποιος ότι έχει άσχημη μύτη.

Kate Winslet
H Winslet είναι κατηγορηματική στο θέμα των πλαστικών: «Είναι αντίθετο με την ηθική μου, τον τρόπο με τον οποίο οι γονείς μου με μεγάλωσαν και αυτό που θεωρώ φυσική ομορφιά. Δεν θα ενδώσω ποτέ. Είμαι ηθοποιός, δεν θέλω να παγώσω την έκφραση του προσώπου μου».

Emma Thompson
Η 60χρονη Thompson θεωρεί τρελό αυτό που συμβαίνει με τις πλαστικές επεμβάσεις και λέει ότι η κουλτούρα που έχει δημιουργηθεί δεν είναι φυσιολογική, ανησυχώντας για το πώς θα επηρεαστεί το μέλλον της κοινωνίας.

Meryl Streep
H Streep στην πρώτη της οντισιόν έλαβε αρνητικά σχόλια ότι ήταν άσχημη, δεν το έβαλε όμως ποτέ κάτω και τα κατάφερε. Είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων και θεωρεί τη γήρανση πολύτιμο δώρο.

Rachel Weisz
Η 45χρονη ηθοποιός είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς και θεωρεί εντελώς ψεύτικο να επεμβαίνεις σε όσα απλόχερα σου χάρισε η φύση.

Brooke Shields
Η ηθοποιός όχι μόνο είναι κατά των πλαστικών αλλά έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι λατρεύει κάθε ρυτίδα του προσώπου της.

Sigourney Weaver
Η 70χρονη Weaver έχει τη δική της άποψη για το θέμα: «Ζωή σημαίνει να γεμίζει γραμμές το πρόσωπό σου».

Brigitte Bardot
H Bardot είναι 85 ετών και δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να αλλάξει κάτι πάνω της. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι προτιμούσε να ξοδεύει τα λεφτά της για την προστασία των ζώων, παρά να πειράζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Πηγή: watchandchill

 

διασημότητεςπλαστικέςάρνησηφωτογραφίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα