Δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες στην 22χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτριές της-Αφέθηκε ελεύθερη-Τι έγραφε η επιστολή της

ΕΛΛAΔΑ

Δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε ο εισαγγελέας στην 22χρονη που επιχείρησε να μαχαιρώσει συμμαθήτριές της. Η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη, όμως παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα και σε ψυχιατρική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή που βρέθηκε στην τσάντα της, έγραφε μεταξύ άλλων «Ήταν ο μόνος τρόπος να τους σταματήσω. Δεν θέλω να τους σκοτώσω. Θέλω όμως να τους τραυματίσω για να με θυμούνται. Όλοι αυτοί με κάνουν να ονειρεύομαι πως σκοτώνω όλους αυτούς που βασανίζουν αδύναμους ανθρώπους».

Η νέα

διευθύντρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, νέα διευθύντρια του ΟΑΕΔ, μετά από πολύωρη συνάντηση με τον διευθυντή της σχολής του Ρέντη, χαρακτήρισε «δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ θύτη και θυμάτων, στη συγκεκριμένη υπόθεση». Τόνισε ακόμα ότι είναι «πάρα πολύ νωρίς για να μπορεί να τοποθετηθεί κανείς, αν πρόκειται για περιστατικό ενδοσχολικής βίας ή χρήζει περαιτέρω ψυχιατρικής διερεύνησης».

Η διευθύντρια του ΟΑΕΔ, πάντως ξεκαθάρισε πως «Το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και όχι πρόσκαιρα, όχι μόνο από τον ΟΑΕΔ αλλά γενικότερα από το υπουργείο Παιδείας, καθώς τα κρούσματα είναι συνεχόμενα».

Το περσινό περιστατικό

Η κ. Καραμεσίνη, επιβεβαίωσε παράλληλα το περσινό περιστατικό που είχε καταγραφεί και πάλι με την 22χρονη σπουδάστρια. Μετά από αυτό, η τότε διοίκηση του ΟΑΕΔ, είχε στείλει τόσο κοινωνικό λειτουργό όσο και ψυχολόγο, οι οποίοι είχαν εξετάσει τη σπουδάστρια όσο και τη μητέρα της. Σύμφωνα με το πόρισμα που είχαν συντάξει, δεν είχαν κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι αλλαγής πολιτικού περιβάλλοντος.

Μάλιστα, είχε σταλεί και δεύτερη φορά ψυχολόγος, η 22χρονη όμως είχε αρνηθεί, λέγοντας πως έχει περάσει πολύς καιρός και πλέον δεν συντρέχουν λόγοι.

μαχαίρωμααυτόφωροσχολή ΟΑΕΔbullying
Keywords
Τυχαία Θέματα