Δίωξη εις βάρος της 22χρονης για απλή σωματική βλάβη άσκησε ο εισαγγελέας

ΕΛΛAΔΑ

Δίωξη για απλή σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε ο εισαγγελέας στην 22χρονη που επιχείρησε να μαχαιρώσει συμμαθήτριές της, για την συμπεριφορά τους, απέναντί της. Πιθανότατα, επειδή πρόκειται για πλημμελήματα, θα αφεθεί ελεύθερη.

«Δεν ήθελε να κάνει κακό, ήθελε απλά να φοβερίσει τους συμμαθητές ώστε να τελειώνει αυτό το κακό που της έκαναν» δήλωσε έξω από την εισαγγελία ο πατέρας της. Εκτός από τους γονείς της 22χρονης, έξω από την εισαγγελία βρέθηκαν και τρεις συμμαθητές της, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς ότι η νεαρή είχε πέσει θύμα υποτιμητικών

σχολίων για τη συμπεριφορά και την εμφάνισή της από συμμαθήτριές της.

Πηγές από την Ασφάλεια ανέφεραν, ότι οι συνθήκες αυτές τις οποίες βίωνε η 22χρονη, φαίνεται να έχουν διαταράξει τον ψυχικό της κόσμο, ενώ η ίδια είχε εμπλακεί και πέρυσι σε ανάλογο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σχολείο. Μάλιστα για τον λόγο αυτόν βρισκόταν σε επιτήρηση από τους καθηγητές της, ενώ είχε κληθεί και κοινωνικός λειτουργός προκειμένου να προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στην 22χρονη.

Στη σημείο όπου σημειώθηκε χθες το τραγικό περιστατικό βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο, όπως εκτιμούν από την Ασφάλεια, το πήρε από το σπίτι της. Οι τρεις κοπέλες που τραυματίστηκαν στα χέρια- οι δύο αλβανικής καταγωγής ηλικίας 20 και 21 ετών και μία Ελληνίδα 20 ετών- στις καταθέσεις τους αρνήθηκαν ότι είχαν κάποιο πρόβλημα με τη συμμαθήτριά τους και χαρακτήρισαν ανεξήγητη τη στάση της, προσθέτοντας ότι δέχθηκαν την επίθεση απρόκλητα.

μαχαίρωμααυτόφωροσχολή ΟΑΕΔbullying
Keywords
Τυχαία Θέματα