Δημήτρης Σκουλός: Γιατί δε συμπεριέλαβε την Κουλιανού στα μοντέλα με καριέρα στο εξωτερικό (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τα μοντέλα που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM παρόλο που έκανε σαφή αναφορά στη Βίκυ Καγιά και την Έλενα Κουντουρά, παρέλειψε τη Βίκυ Κουλιανού, επισημαίνοντας ότι  "δεν θυμόταν τι έχει κάνει..."

«Η Κουλιανού δε θυμάμαι αν έκανε εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά με τη δήλωσή του να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως... 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς μιλώντας στο Happy Day ως πρώην μοντέλο αλλά και γνώστης του χώρου,τόνισε πως η Βίκυ Κουλιανού είχε κάνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Ο Δημήτρης Σκουλός σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τι ήθελε να πει, τηλεφώνησε στην εκπομπή και εξήγησε τι ήταν αυτό που εννοούσε:

«Εγώ είμαι φωτογράφος, μια καριέρα ενός μοντέλου τη βλέπω φωτογραφικά. Ξέρω ότι η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει τεράστια καριέρα έξω, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη έχει κάνει shows για όλους τους γνωστούς σχεδιαστές.

Σαν φωτογράφος προσπάθησα να θυμηθώ μοντέλα που έχουν κάνει φωτογραφικά πράγματα, δεν θυμόμουν φωτογραφικά τι έχει κάνει η Βίκυ Κουλιανού. Ξέρω ότι έχει κάνει shows φωτογραφικά δε θυμόμουν τι έκανε. Μπορεί να έχει κάνει και να μην το ξέρω. Δεν θυμόμουν ρε παιδιά. Δεν θέλω να ακυρώσω την καριέρα της γυναίκας» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δημήτρης ΣκουλόςΒίκυ ΚουλιανούκαριέραεξωτερικόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα