Δικάζεται ο Αμβρόσιος για υποκίνηση βίας - Δυναμική κινητοποίηση έξω από το δικαστήριο

ΕΛΛAΔΑ

Μία ιστορική δίκη, διεξάγεται σήμερα στο Αίγιο, καθώς μητροπολίτης κάθεται στο εδώλιο ως κατηγορούμενος με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

Ο λόγος για τον Αμβρόσιο, ο οποίος δικάζεται για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος και δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους κατά ομοφυλοφίλων, μετά από μήνυση που έχουν καταθέσει εννέα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Έξω από το δικαστικό μέγαρο υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος που πραγματοποιεί δυναμική κινητοποίηση με συνθήματα κατά της ομοφοβίας και του σεξισμού, ζητώντας την καταδίκη του μητροπολίτη.

Ισχυρή είναι η παρουσία

και εκπροσώπων του κλήρου.

Τα Συνθήματα που κυριαρχούν είναι τα «Τρανς, λεσβίες, ιερείς του αίσχους, είμαστε περήφανα η ντροπή του Έθνους» και «Μπάτσοι παπάδες νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί»

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων είχε γράψει ένα κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα στις 4 Δεκεμβρίου 2015 με τίτλο «ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! - Ας μιλήσουμε έξω απ τα δόντια ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!».

Στο άρθρο του καταφερόταν ανοιχτά εναντίον των ομοφυλοφίλων προτρέποντας, μάλιστα, τους πιστούς να προβούν σε ενέργειες εναντίον τους.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας! Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους! [...] Ε λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία! [...] Μη διστάζετε, λοιπόν! Οταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μην τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!

Πηγή Φωτογραφιών: ΕΦΣΥΝ

ΑμβρόσιοςΜητροπολίτηςρατσισμόςβίαΑντιρατιστικός νόμοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα