Διαδηλωτές περιέλουσαν με μπογιά και κούρεψαν δημοσίως γυναίκα Δήμαρχο στη Βολιβία (Photos/Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Τις τελευταίες μέρες η λατινική Αμερική είναι ένα καζάνι που βράζει. Εκτός από τη Χιλή και τον ισημερινό και στη Βολιβία, υποστηρικτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης συγκρούονται άγρια στους δρόμους.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου δείχνει τη δήμαρχο μιας μικρής πόλης της Βολιβίας να βρίσκεται στη μέση του όχλου. Την βρίζουν την χτυπάνε και την φτύνουν. Νωρίτερα την είχαν ακινητοποιήσει και της είχαν κουρέψει δια της βίας τα μαλλιά. Την περιέλουσαν με κόκκινη βενζίνη και την περίφεραν δεξιά και αριστερά. Όλη την ώρα την έβριζαν και της

φώναζαν ότι είναι δολοφόνος. Οι διαδηλωτές την κατηγορούν για 2 θανάτους ανθρώπων που είχαν λάβει μέρος σε προηγούμενες αντικυβερνητικές διασηλώσεις.  

H δήμαρχος, Patricia Arce που ανήκει στο κυβερνών κόμμα Mas κατάφερε κάποια στιγμή να διαφύγει από τον όχλο και να τρέξει μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει προστασία. Το πλήθος δεν έφευγε μέχρι που η δήμαρχος έγραψε σε ένα χαρτί στα γόνατα της, την επιστολή παραίτησης της.  

VEAN como la oposición de #Bolivia, llena de odio y frustrada por la derrota en las elecciones presidenciales que ganó @evoespueblo, agreden y secuestran a la alcaldesa de Vinto (Cochabamba), Patricia Arce, y queman la infraestructura de la Alcaldía. pic.twitter.com/TcPcGgr1mg

— Javier Alexander Roa (@RoaJavier) November 6, 2019

ΒολιβίαΔιαδηλωτέςεπεισόδιαΔήμαρχοςμπογιά κούρεμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαδηλωτές, Δήμαρχο, Βολιβία PhotosVideo,diadilotes, dimarcho, volivia PhotosVideo