Δείτε τον χορό της κοιλιάς για τον οποίο η χορεύτρια συνελήφθη, επειδή χόρευε υπερβολικά αισθησιακά και κόλαζε τους νέους (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Η Γιεκατερίνα Αντρέεβα, μπορεί να είναι από τη Ρωσία και να ζει και να εργάζεται στην Αίγυπτο, το λίκνισμα της στον χορό της κοιλιάς όμως, είναι τόσο αισθησιακό που ούτε και οι ίδιοι οι Αιγύπτιοι δεν μπορούν να αντέξουν.

Η Γιεκατερίνα, έχει το ιδανικό κορμί για τον χορό αυτό. Είναι ευκίνητη, ευλύγιστη, με τις καμπύλες στα σωστά σημεία και κάθε βράδυ στο κλαμπ στην Γκίζα όπου χορεύει, οι θαμώνες σχηματίζουν ουρά που φτάνει μέχρι την έρημο μόνο και μόνο να την δουν.

Η φήμη της 31 ετών κοπέλας με τα χειμαρρώδη κατάμαυρα μαλλιά, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι Αιγυπτιακές αρχές έστειλαν κάποιους άνδρες της ασφάλειας να διαπιστώσουν εάν ο χορός της κολάζει τόσο, όσο ακουγόταν από στόμα σε στόμα σε ολόκληρη την πόλη.

Οι αρχές δυσαρεστήθηκαν από την ηθική των κινήσεων της και την συνέλαβαν. Συγκεκριμένα μια κίνηση που έκανε στο τέλος του χορούς της όπου γύρισε το κορμί της προφίλ στο κοινό και τεντώθηκε γεμάτη χάρη, θεωρήθηκε ακόμη και από τον εισαγγελέα, ανήθικη.

Ο Φατίχ Φαντ, ο εισαγγελέας, είπε μάλιστα πως: «Οι κανόνες για την χορευτική παράδοση υποχρεώνουν τον καλλιτέχνη να φορέσει εσώρουχα, όχι οποιουδήποτε χρώματος αλλά μόνον μπεζ. Η συγκεκριμένη κυρία με την τελευταία της κίνηση αποκάλυψε πως όχι μόνο μπεζ εσώρουχα δεν είχε, αλλά δεν φορούσε καν εσώρουχα»

Η Γιεκατερίνα τελικά πλήρωσε πρόστιμο περίπου 190ευρώ (5.000 Αιγυπτιακές λίρες) και αφέθηκε ελεύθερη. Τώρα σκέφτεται να επιστρέψει στον σύζυγο της στη Μόσχα όπου και οι δυο διατηρούν σχολή χορού

χορός της κοιλιάςσύλληψη χορεύτριαςαισθησιακός χορόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα