Δείτε το παραλήρημα του νεοναζί βουλευτή της Χρυσής Αυγής για τον Μπελογιάννη: «Θα γκρεμίσουμε το σπίτι του» (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι μάσκες των νεοναζί έχουν αρχίσει να πέφτουν εδώ και καιρό. Τώρα από τη βήμα της Βουλής, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, απείλησε πως ότι δεν αρέσει στη Χρυσή Αυγή, ακόμη και εάν πρόκειται για σπίτι, θα γκρεμίζεται.

Και ένα από αυτά που δεν αρέσει στη νεοναζιστική οργάνωση είναι και το σπίτι του Νίκου Μπελογιάννη. Ο νεοναζί βουλευτής που στο αριστερό του μπράτσο έχει τατουάζ για τον «μεγάλο ηγέτη»

του Αδόλφο Χίτλερ («Sieg Heil», το σύνθημα των Ναζί) απείλησε όλο τον ελεύθερο κόσμο της χώρας, να προσέχει γιατί η Χρυσή Αυγή «όταν έρθει στα πράγματα θα γκρεμίσει το σπίτι του Μπελογιάννη».

«Χθες ο Τσίπρας, ευρισκόμενος με την πλάτη στον τοίχο, για να τσιγκλίσει τα αριστερά αντανακλαστικά του ακροατηρίου του, εγκαινίασε ένα μουσείο για τον Μπελογιάννη. Για τον αρχισφαγέα του κομμουνιστικού κόμματος. Γι αυτόν που ευθύνεται για τόσα εγκλήματα εγκαινιάστηκε ένα μουσείο. Βέβαια για τον Παύλο Μελά, του οποίου το σπίτι ρημάζει στην Κηφισιά, δεν έχει ακουστεί ούτε μια λέξη» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Μετά τις αντιδράσεις από τα έδρανα της αριστεράς, ο βουλευτής επέμεινε: «Τιμήσατε τον σφαγέα αλλά εμείς το σπίτι του θα το γκρεμίσουμε για να μην θυμίζει τα εγκλήματα του κομμουνισμού, όταν θα έρθει η ώρα. Θα δείτε το Μουσείο Μπελογιάννη τι θα γίνει, όταν θα έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα».

«Κανένα σπίτι δεν μπορεί κανείς να γκρεμίσει» απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

«Καλά, θα έρθουμε στα πράγματα και θα δείτε» επέμεινε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

ΜπελογιάννηςΧρυσή ΑυγήΗλιόπουλος Χρυσή ΑυγήνεοναζίναζίεθνικιστέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα