Χανιά: Για ένα σπίτι «πλακώθηκαν» ο λιμενάρχης και ο διοικητής της ακαδημίας εμπορικού ναυτικού

ΕΛΛAΔΑ

Αίσθηση προκάλεσε το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, στη διάρκεια του οποίου ο Λιμενάρχης Χανίων και ο Διοικητή της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στα Χανιά πιάστηκαν στα χέρια.

Αν και έγιναν προσπάθειες για να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι λόγω της ιδιότητας των «πρωταγωνιστών», οι δηλώσεις που ακολούθησαν αλλά και οι ανακοινώσεις συνδικαλιστών του Σώματος, επιβεβαίωσαν πλήρως το εκρηκτικό κλίμα και το κακό παρελθόν στις μεταξύ σχέσεις των δύο αξιωματικών του Λ.Σ.

Σύμφωνα

με πληροφορίες τηε εφημερίδας ''Πατρίς'', οι κακές σχέσεις των δύο ικανών-κατά γενική ομολογία- αξιωματικών ήταν κοινό μυστικό στους συναδέλφους τους.

Οι ήδη κακές σχέσεις τους επιδεινώθηκαν πριν λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, “ο τότε αντιπλοίαρχος Κουβάτσος υπηρετούσε ως λιμενάρχης Χανίων και ο πλοίαρχος Πασσάκος (με χρόνια συνδικαλιστική δράση) ήταν διοικητής για 5,5 χρόνια στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού στη Σούδα.

Δίπλα από τη Σχολή υπήρχε ένα διώροφο σπίτι, που, βάσει κανονισμού, είναι η έδρα του εκάστοτε διοικητή της Σχολής.

Εκεί έμενε ο νυν λιμενάρχης Χανίων, όσο υπηρετούσε ως διοικητής της σχολής και όταν μετατέθηκε στο Λιμεναρχείο Χανίων, αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι.

Μάλιστα, παραχώρησε στον νέο διοικητή της Σχολής του Εμπορικού Ναυτικού το ισόγειο της οικίας.

Ως εκ τούτου, δημιουργήθηκε ένα «εκρηκτικό» κλίμα μεταξύ των δύο ειδικά όταν ο λιμενάρχης Χανίων πληροφορήθηκε ότι έχει ενημερωθεί για το περιστατικό το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, από τον διοικητή της σχολής, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη σχολή να προκληθεί το επεισόδιο.

ΛιμενικόεπεισόδιοΧανιάαξιωματικοίξυλοδαρμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα