«Μπάλλος»: Efood και Wolt και efood έκοψαν τα delivery λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστές θα μείνουν οι υπηρεσίες delivery της efood και της Wolt στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που πλήττει την πρωτεύουσα.

Η Efood που πρόσφατα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα λόγο των ατόμων που απασχολεί, ενώ μετά την κατακραυγή μετάτρεψε 2.016 συμβάσεις σε αορίστου χρόνου με αναγνώριση προϋπηρεσίας, σε email που έστειλε στους εργαζόμενους, φαίνεται να τους αναφέρει ότι σήμερα δεν θα χρειαστεί να πάνε, αφού

δεν θα δουλέψει η υπηρεσία λόγο των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην Αθήνα.

Παράλληλα, η Wolt ανακοίνωσε ότι «αναστέλλει την παραγγελειοληψία και τις παραδόσεις της κατά τόπους και για χρονικά διαστήματα που επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την προστασία των συνεργατών διανομέων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το μέτρο εφαρμόζεται σταδιακά σε περιοχές που εντοπίζονται έντονα καιρικά φαινόμενα και οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν από την εφαρμογή για το εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους ή όχι». Η εταιρεία «παρακαλεί για την κατανόηση των χρηστών για τυχόν καθυστερήσεις. Για την Wolt, η υγεία και η ασφάλεια των συνεργατών διανομέων είναι υψίστης σημασίας».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελα να πονέσει η Ιωάννα, όπως πόνεσε και εμένα η ψυχή μου» – Όλη η απολογία της κατηγορούμενης

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Πώς θα γίνει – Τι προβλέπει η εγκύκλιος

Φώφη Γεννηματά: Τρίτη ημέρα νοσηλείας – Τα νεότερα για την υγεία της (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα