Αθώοι τέσσερεις κατηγορούμενοι για το σουσάδικο της κόκας

ΕΛΛAΔΑ

Αθώοι κρίθηκαν για την υπόθεση με το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η γνωστή ηθοποιός και ο γιος της, οι οποίοι ήταν μέτοχοι στην συγκεκριμένη επιχείρηση, όπως επίσης και άλλη μία γνωστή ηθοποιός.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, αθώοι κρίθηκαν και ο γνωστός παρουσιαστής αλλά και ένας επιχειρηματίας που συμμετείχε στην αρχική μετοχική σύνθεση του μαγαζιού.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ζητούν την αναγνώριση ελαφρυντικών ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η απόφαση του δικαστηρίου.

Η

εισαγγελική πρόταση

Την ενοχή των περισσότερων εμπλεκόμενων πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.

Παρ' ολ΄αυτά η ίδια πρότεινε τη μετατροπή του κατηγορητηρίου προς το επιεικέστερο, ενώ για 4 από τους 27 πρότεινε την πλήρη απαλλαγή τους.

Στην κατηγορία των τεσσάρων βρίσκονται ο γνωστός παρουσιαστής, η γνωστή ηθοποιός, ο γιος της και επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Τα τέσσερα αυτά πρόσωπα μετείχαν στη μετοχική σύσταση της εταιρίας που διαχειριζόταν το εστιατόριο Lilisou στο Κολωνάκι. Και για τους τέσσερις, η εισαγγελέας ανέφερε πως υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο γνώριζαν τη διακίνηση μέσα στο μαγαζί τους.

σουσάδικοκοκαΐνηΚολωνάκιΔικαστήριοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα