Αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον σεφ και εκείνος την αποκεφάλισε και έβαλε το κεφάλι στην προθήκη με τα κοσμήματα

ΚΟΣΜΟΣ

Η Άννα Εργκίεβα ήταν μια ανερχόμενη 29χρονών, επιχειρηματίας από την Οδησσό της Ουκρανίας. Η ζωή της κυλούσε ομαλά.

Η επιχείρηση με τα κοσμήματα που είχε παρουσίαζε άνθηση, και στα προσωπικά της όλα πήγαιναν καλά και μάλιστα πρόσφατα είχε γνωρίσει έναν σεφ παλιό συμμαθητή της για τον οποίο όλοι έλεγαν ότι «άνοιξε η τύχη της» αφού ήταν ένα «καλό και πράο παιδί»

Η Άννα εξαφανίσθηκε όμως για αρκετές ημέρες και αυτό ανησύχησε τους γονείς της. Δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα τους, και όταν ο πατέρας της πήγε από το σπίτι και χτύπησε το κουδούνι, δεν του άνοιξε κανείς.

Ανησύχησαν και ενημέρωσαν την αστυνομία. Ταυτόχρονα ο πατέρας της μπήκε στο σπίτι με το άλλο κλειδί που είχε και τότε είδε το αποτρόπαιο θέαμα. Το σαλόνι ήταν μια λίμνη αίματος, το ίδιο και οι τοίχοι, η κουζίνα, οι καναπέδες…

Άμεσος ύποπτος κρίθηκε από τις αρχές ο σεφ παρολίγον σύντροφος της. Δεν χρειάστηκε να τον πιέσουν και πολύ στην ανάκριση. Ομολόγησε ότι πυροβόλησε την Άννα στο κεφάλι, και στη συνέχεια με το μαχαίρι που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του αφού ήταν σεφ, την αποκεφάλισε και τοποθέτησε το κεφάλι της στην προθήκη με τα κοσμήματα στο σαλόνι. Αργότερα το πήρε από κει, μαζί με τα κοσμήματα, το έβαλε σε μια πανάκριβη τσάντα γνωστού οίκου μόδας και τα έθαψε όλα μαζί σε μια τοποθεσία μακριά από το σπίτι.

«Συναντηθήκαμε ξανά μετά από χρόνια. Μιλούσαμε στο ίντερνετ και τότε αποφασίσαμε να συναντηθούμε σπίτι της. Εκεί το πράγμα δεν κύλησε όπως το είχα φανταστεί.

Η Άννα αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί μου. Θόλωσα. Την πυροβόλησα και μετά της έκοψα το κεφάλι με το κουζινομάχαιρο που έχω για τη δουλειά μου» είπε ο δολοφόνος.

Ουκρανίααποκεφαλισμόςαποκεφαλισμός ΟυκρανίαΣΕΦΚουζινομάχαιροHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα