Αποκλεισμένη από παντού η Βρετανία: Ουρά 40 χιλιομέτρων από φορτηγά με τρόφιμα – Απίστευτες εικόνες

ΚΟΣΜΟΣ

 

Στο νότο της Αγγλίας στο Κέντ αλλά και στο Ντόβερ από την πλευρά της Γαλλίας τα φορτηγά και οι νταλίκες που είναι γεμάτες τρόφιμα και αγαθά, έχουν ακινητοποιηθεί εξαιτίας της εμφάνισης στη Βρετανίας του νέου στελέχους του κορωνοϊού. 

Aktuelle Heli-Bilder aus #Kent , wo die LKW-Schlangen immer länger werden. An einer Lösung wird mit Hochdruck gearbeitet. Gespräche zwischen #UK und #Frankreich laufen noch, eine Idee ist,

Schnelltests für LKW-Fahrer einzuführen. @zdfheute pic.twitter.com/Kva8oxkwQH

ZDF Studio London (@ZDFlondon) December 22, 2020

Στη μεγάλη λεωφόρο του Κέντ μάλιστα η ουρά ξεπερνά τα 40 χιλιόμετρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Βρετανία να μην τροφοδοτείται με είδη πρώτης ανάγκης, να παρουσιάζονται ελλείψεις και ήδη να έχουν αδειάσει τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Good lord

pic.twitter.com/2SXq5LpybR

— Liam Thorp (@LiamThorpECHO) December 22, 2020

Οι εικόνες είναι απίστευτες και μάλιστα ένας χρήστης του τουίτερ έγραψε ότι θυμίζουν Σοβιετική Ένωση την ημέρα θανάτου του Στάλιν, τόσα πολλά οχήματα μαζί.

Still no #Kent lorry park
Tailbacks stretch 20 MILES at #Dover: 1,000s of lorries queue.
See how many miles this would stretch with a #NoDealBrexit then throw in some bad weather affecting the roads, ferries & EuroTunnel.#BrexitDisaster
https://t.co/N7ivO56Urw @MailOnline

— richard (@kentman43) December 18, 2020

Πάντως το Παρίσι ανακοίνωσε την Κυριακή το κλείσιμο των συνόρων με την Βρετανία για 48 ώρες εξαιτίας του φόβου για το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού.

Kent is putting on a bigger display of vehicular might than the Soviets did for Stalin's funeral. #BrexitShambles #BrexitReality #BrexitBritain #BrexitDisaster #COVID19 #BordersClosed #ToryShambles #Kent #BrexitIsland https://t.co/ALchnNmE7t

— Brendan May (@bmay) December 22, 2020

Χαρακτηριστικό της εικόνας που επικρατεί είναι πως περισσότερα από 650 φορτηγά είναι κολλημένα στον αυτοκινητόδρομο M20 και άλλα 873 σε ένα πάρκινγκ. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές. 
 

ΚορωνοϊόςΑγγλίαΒρετανίαΚεντνταλίκεςφορτηγάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα