Απίστευτη απάντηση Γερονικολού στον Τάκη Βουγιουκλάκη: Να κρίνουμε αφού δούμε (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Είναι ο ρόλος που διχάζει από την πρώτη στιγμή, χωρίς καν να έχει δει κανείς ούτε πρόβα. Ο λόγος για τη μεταφορά της περίφημης ταινίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο, με την Κατερίνα Γερονικολού να καλείται να ενσαρκώσει τον εμβληματικό ρόλο της μεγάλης Ελληνίδας σταρ.

Η επιλογή της Κατερίνας Γερονικολού (και του Ορέστη Τζιάβα στο ρόλο που κρατούσε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ) έχει προκαλέσει

αντιδράσεις, με τον αδελφό της μεγάλης σταρ, Τάκη Βουγιουκλάκη, να είναι ιδιαίτερα δηλητηριώδης, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι δεν γνωρίζει τους δύο ηθοποιούς που θα κρατούν τους δύο βασικούς ρόλους.

Στον Τάκη Βουγιουκλάκη απάντησε μέσω του Μακεδονία TV η ίδια η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω:

«Δεν ήξερα ότι ο κύριος Βουγιουκλάκης είπε αυτό για εμένα. Είναι η άποψή του και ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά για αυτόν το ρόλο, για να ανταπεξέλθω, και θα πάνε όλα καλά. Καλύτερα όμως να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα. Να κρίνουμε αφού δούμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με τον ντόρο και το σούσουρο που γίνεται γύρω από αυτό και δεν με ενδιαφέρουν. Σίγουρα, αυτός ο ρόλος είναι μια πρόκληση για εμένα και θα κάνω ότι μπορώ για να πάει καλά. Για όλους τους ρόλους έχω άγχος, έτσι και γι' αυτόν. Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια όπως αυτό του κυρίου Βουγιουκλάκη», είπε η όμορφη ηθοποιός.

Πληροφορίες: YouWeeklyΚατερίνα ΓερονικολούΤάκης ΒουγιουκλάκηςΧτυποκάρδια στο θρανίοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα