«Ανθρώπινη ηλιθιότητα» η επίθεση κροκόδειλου στην Αυστραλία

ΚΟΣΜΟΣ

Μια γυναίκα περπατούσε μαζί με μια φίλη της σε μια παραλία στον Κουίνσλαντ όταν αποφάσισαν να κάνουν μια βουτιά. Παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες που ενημέρωναν για την ύπαρξη κροκοδείλων στην περιοχή, οι δυο γυναίκες έβγαλαν τα ρούχα τους και βούτηξαν.

Ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, ένας κροκόδειλος φέρεται να επιτέθηκε στη μια από τις δυο γυναίκες και να προσπάθησε να την παρασύρει στα βαθιά. Η φίλη της πάλεψε όσο μπορούσε να την τραβήξει προς τα έξω και όταν είδε ότι δεν τα κατάφερε, έφυγε και πήγε σε ένα κοντινό κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια.

Οι έρευνες για

την άτυχη γυναίκα συνεχίζονται αλλά ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη της. Η φίλη της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας υποστεί σοκ και μικροεκδορές.

Αυστραλός βουλευτής αποδίδει σε "ανθρώπινο λάθος," την τελευταία επίθεση κροκόδειλου στην Αυστραλία, τονίζοντας ότι δεν είναι λογικό για τον οποιονδήποτε να κολυμπά το βράδυ στα βόρεια του Κουίνσλαντ.

«Δε μπορείς να νομοθετήσεις κατά της ανθρώπινης ηλιθιότητας. Η τραγωδία αυτή, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Υπάρχουν προειδοποιήσεις παντού στην περιοχή αυτή» δήλωσε ο Ουώρεν Εντς, βουλευτής του Φιλελεύθερου Κόμματος, στην περιοχή που έγινε η επίθεση.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν το πρωί της Δευτέρας, μετά την επίθεση κροκόδειλου κατά 46χρονης γυναίκας, που έγινε το βράδυ της Κυριακής.

κροκόδειλοςεπίθεσηΑγνοούμενη ΓυναίκαΑυστραλίαΚουίνσλαντHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα