Ανδρέας Μικρούτσικος: Πώς σχολιάζει την επιστροφή του στην τηλεόραση - Τι λέει για τα νούμερα τηλεθέασης του Big Brother (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Στους δέκτες μας μετά από απουσία πολλών ετών εμφανίστηκε το Σάββατο ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε έναν ειδικό ρόλο στον νέο κύκλο του Big Brother στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής έκανε, μάλιστα, τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μιλώντας τόσο για το πόσο ο ίδιος δίνει βάση στα νούμερα τηςτηλεθέασης όσο και για το πώς κρίνει ότι θα εξελιχθεί το ριάλιτι. Τέλος, μίλησε για όλα αυτά τα χρόνια αποχής του από την τηλεόραση, τονίζοντας ότι δεν ένιωσε

ποτέ μόνος του καθώς απολάμβανε την αγάπη του κόσμου τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από την καθημερινή του ζωή.

«Ήταν μια χαρά η πρεμιέρα του Big Brother, θα δείξει. Όταν κάνουμε τη βιοψία θα φανεί. Για τα νούμερα τηλεθέασης ήμουνα νιος και γέρασα. Εντάξει, με ενδιαφέρει, αλλά τέτοιου είδους εκπομπές έχουν το εξής στοιχείο: ξεκινούν με έναν Α τρόπο, κάνουν την κουρμπίτσα τους και μετά ανεβαίνουν. Μπαίνουν τα παιδιά, έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς είναι και μετά, μέχρι να αναπτυχθούν οι χαρακτήρες είναι ήπια τα πράγματα. Έχουμε νηνεμία, μετά έρχονται τα μποφόρ.

Οι παίκτες είναι πολύ καλή επιλογή. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το μόνο που ζήτησα ήταν να τους μιλήσω λίγο. Μίλησα στους Αθηναίους, λόγο κορονοϊού με μάσκα και αποστάσεις και στους άλλους που ήταν στην επαρχία μίλησα μέσω messenger. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, δεν μπορώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προσθέτοντας:

«Η τηλεόραση δεν μου έλειψε, η επικοινωνία ναι, αλλά δεν την έχασα γιατί την είχα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον δρόμο, στα τηλέφωνα, στις παρέες. Το ένιωθα πάντα και μαζικά. Αν έκανα τηλεόραση και απευθυνόμουν σε εκατομμύρια, μου είναι ίδιο αν απευθυνθώ σε κάποιες χιλιάδες κόσμου. Εισπράττω περίπου το ίδιο πράγμα. Ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωσα ότι είμαι μόνος. Δεν ήμουν μόνος», κατέληξε.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο "Big Brother" στην πρεμιέρα του κατάφερε να σημειώσει τηλεθέαση 29.8% στο δυναμικό κοινό και 27.8% στο γενικό σύνολο, ενώ ήταν στην κορυφή της ζώνης του το βράδυ του Σαββάτου (29/08).

Το ριάλιτι κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πάνω από το 25%, ενώ η υψηλότερη επίδοση σε τέταρτο ήταν 33,7%.

Δεδομένου ότι δεν είχε ανταγωνισμό και ισχυρά προγράμματα απέναντί του, η πρεμιέρα δεν "χτύπησε" κόκκινο. 

Ανδρέας ΜικρούτσικοςBig BrotherτηλεθέασηδηλώσειςβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα