Ανακοίνωση – εξώδικο Μαραντίνη μετά τη συνέντευξη της Χρηστίδου – «Μονόπρακτο παραλήρημα, οφείλω να προστατεύσω τα ανήλικα τέκνα μου» (Video)
Ανακοίνωση – εξώδικο μέσω του δικηγόρου του απέστειλε ο Θοδωρής Μαραντίνης, καλώντας όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από κάθε αναπαραγωγή, σχολιασμό ή μετάδοση θέματος που αφορά στην προσωπική ζωή τόσο τη δική του όσο και των ανήλικων τέκνων του.
Αφορμή για την εν λόγω κίνηση του τραγουδιστή στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη της πρώην συζύγου του στη Φαίη Σκορδά στην οποία αναφέρθηκε στο διαζύγιό τους, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι οι δυο τους «έμοιαζαν να ζουν σε δύο διαφορετικούς γάμους».
Το εξώδικο έρχεται λίγο πριν τη νέα συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στις «Μαμά-δες» με την εκπομπή της ΕΡΤ να βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, στον «αέρα» για το αν θα μεταδοθεί ή όχι.
Η ανακοίνωση – εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη«Κατόπιν επαναλαμβανόμενων και κατ’ εξακολούθηση συκοφαντικών και ανυπόστατων δημοσίων -άμεσων και εμμέσων- δηλώσεων της πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντός της και κυρίως με γνώμονα το σεβασμό και την προστασία της ψυχικής υγείας και αξιοπρέπειας των ανήλικων παιδιών μου, καλώ όλα τα μέσα ενημέρωσης να απέχουν από κάθε περαιτέρω αναπαραγωγή, σχολιασμό ή μετάδοση του θέματος που αφορά στην προσωπική ζωή εμού και των τέκνων μου, διότι όσα ακούστηκαν εμπεριέχουν τουλάχιστον όσα συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία που μόνο θετικό πρόσημο δεν έχουν.
Ως πατέρας οφείλω να προστατέψω τα ανήλικα τέκνα μου από το μονόπρακτο παραλήρημα που έγινα και εγώ θεατής. Γνωρίζουμε όλοι ότι η δημοσιογραφική δεοντολογία, η νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων και οι βασικές αρχές σεβασμού προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, επιβάλλουν προσοχή, ευθύνη και αυτοσυγκράτηση στην κάλυψη τέτοιων υποθέσεων. Το θέμα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, ως αρμόζει. Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου σε ό,τι αφορά τυχόν άστοχες αναπαραγωγές ή κακόβουλους σχολιασμούς».
Διαβάστε επίσης:
Σερ: Η ζωή της θρυλικής σταρ γίνεται παραμύθι για μικρούς και μεγάλους
Γλυκερία: Εντείνονται οι αντιδράσεις για τη συναυλία της στο Ισραήλ – «Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του» (Video)
Κωνσταντίνα: «Η Κύπρος δεν εκτίμησε αυτό που έχω κάνει – Μόνο πόνο μού έχει δώσει» (Video)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Έρχονται 6 νέοι σταθμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό -Πού θα κατασκευαστούν;
- Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε ξεκινούν, ποια Κυριακή θα είναι ανοικτά τα καταστήματα
- Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα με τους δύο νεκρούς στο Παλαιό Φάληρο
- Χωρίς κράνος οι δύο νεκροί στο τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος – Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος
- Σπανούλης: Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν όλη μέρα για να ταΐσουν τα παιδιά τους
- ΠΙΣ: Ίδια ημερομηνία λήξης από χθες για παραπεμπτικά ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
- Η τραγουδίστρια της ποπ Jessie J διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού
- FBI: Κινέζοι επιστήμονες έφεραν λαθραία στις ΗΠΑ καταστροφικό μύκητα
- Stress echo: Προστασία της καρδιάς με την πιο σύγχρονη εξέταση
- FAZ: Η Γερμανία να τηρήσει την ίδια ρότα στο μεταναστευτικό
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Το Ποντικι
- Hilton: Πότε θα λειτουργήσει το ÉRA Hotel Heraklion σε συνεργασία με την Green Properties
- Αντεπίθεση Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου – Στον «αέρα» η συνέντευξη της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Μαμά-δες» (Video)
- ΑΑΔΕ: Νέο σύστημα εισροών-εκροών στα πρατήρια καυσίμων από 12/6 – Ενισχύεται η μάχη κατά του λαθρεμπορίου
- ΠΙΣ: Όλα τα παραπεμπτικά έχουν δυο μήνες ημερομηνία λήξεως
- Ανακοίνωση – εξώδικο Μαραντίνη μετά τη συνέντευξη της Χρηστίδου – «Μονόπρακτο παραλήρημα, οφείλω να προστατεύσω τα ανήλικα τέκνα μου» (Video)
- Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τη Μόντσα για την αγορά του Κυριακόπουλου
- Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνάντηση Γεραπετρίτη – Αμπντελατί στο Καιρό
- Γάζα: Δώδεκα νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε σχολείο στη Χαν Γιούνις – Ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά
- Νέο βήμα Τραμπ προς τον Μεσαίωνα: Ακύρωσε τη δυνατότητα για επείγουσες αμβλώσεις
- Τραμπ: Συμπαθώ τον Σι Τζινπίνγκ, αλλά είναι δύσκολο να συμφωνήσεις μαζί του
- Τελευταία Νέα Το Ποντικι
- Ανακοίνωση – εξώδικο Μαραντίνη μετά τη συνέντευξη της Χρηστίδου – «Μονόπρακτο παραλήρημα, οφείλω να προστατεύσω τα ανήλικα τέκνα μου» (Video)
- Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνάντηση Γεραπετρίτη – Αμπντελατί στο Καιρό
- Γάζα: Δώδεκα νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε σχολείο στη Χαν Γιούνις – Ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά
- Νέο βήμα Τραμπ προς τον Μεσαίωνα: Ακύρωσε τη δυνατότητα για επείγουσες αμβλώσεις
- Πανελλαδικές 2025: Μηδενίστηκε κι άλλο γραπτό στο Ηράκλειο – Μαθήτρια φόραγε ακουστικά
- Δημόσιο: Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της αξιολόγησης από τους πολίτες – Μητσοτάκης: Κάτι αλλάζει (Video)
- Αντεπίθεση Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου – Στον «αέρα» η συνέντευξη της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Μαμά-δες» (Video)
- Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τη Μόντσα για την αγορά του Κυριακόπουλου
- Πότε χρειάζεται γενετικός έλεγχος για καρκίνο του μαστού;
- Ζιμπάμπουε: Σφάζουν τους ελέφαντες για να περιορίσουν τον υπερπληθυσμό τους
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Χαμενεΐ προς ΗΠΑ: Δεν σας πέφτει λόγος αν η Τεχεράνη θα εμπλουτίζει ουράνιο
- «Καφενείον ο Ερμής»: Ο καφενές του 1800 στη Μυτιλήνη που πρέπει να επισκεφτείτε
- Θοδωρής Ρωμανίδης για Γλυκερία: «Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό του καθενός»
- Μέγκαν Μαρκλ: Η φωτογραφία για τα 4α γενέθλια της Λίλιμπετ
- Ολυμπιακός: Καμία μήνυση κατά Δέσποινας Γιαννακοπούλου - Fake news από γνωστή ιστοσελίδα
- Σφίγγει και άλλο ο κλοιός για τις γυναίκες-Τέρμα και το καθεστώς προστασίας επείγουσας άμβλωσης
- ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις προκηρύξεις 1ΕΑ/2025 και 2ΕΑ/2025 - Πότε λήγει η προθεσμία
- Την Πέμπτη στις 22:00 η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για 4 εκατ. ευρώ - Από 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι
- Χανιά: Τέσσερις νεαροί έκλεψαν 1.160 λίτρα πετρελαίου και δύο μπαταρίες από φορτηγά μηχανήματα έργων
- Η προαγωγή του Ντρέιφους και το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών