Αίσιο τέλος στην απαγωγή του Πουλίδο (Photos)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρέθηκε ζωντανός και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός.

Όπως μετέδωσε πρώτο ένα τοπικό Μέσο, τέλος καλό, όλα καλά για τον επιθετικό του Ολυμπιακού,

ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής στην πατρίδα του στο Μεξικό.

Οπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε και από τις επίσημες πηγές της περιοχής, ο Άλαν Πουλίδο έπειτα από επιχείρηση που έγινε στα Νότια της πόλης που έγινε η απαγωγή βρέθηκε ζωντανός μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα).

Έτσι η περιπέτεια του Μεξικανού φορ του Ολυμπιακού έχει αίσιο τέλος, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών μαζί του φέρεται να πιάστηκε τραυματισμένος και ένας από τους απαγωγείς του.

Αυτή την ώρα ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Την είδηση για την απελευθέρωση του Πουλίδο επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπός του, Φελίπε Αγιάλα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πουλίδο απελευθερώθηκε, είναι καλά».

Παράλληλα και ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την πληροφορία: «Όλα καλά! Ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν! Είναι με τους δικούς του και είναι ασφαλής», ενημερώνουν οι ερυθρόλευκοι.

Πρώτες δηλώσεις του Πουλίδο μετά την απελευθέρωση

Ο Πουλίδο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς ήταν ελαφρά τραυματισμένος στο δεξί του χέρι.

Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Πουλίδο εμφανίστηκε ανακουφισμένος από το αίσιο τέλος της υπόθεσης, τονίζοντας στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι: «Είμαι καλά, ευχαριστώ τον Θεό».

Está el la primera imagen de Alan Pulido después de ser rescatado. pic.twitter.com/7i8FVp2d5D

— Guillermo Schutz (@memo_schutz) May 30, 2016

Foto de Alan Pulido en el Hospital de #CdVictoria
Enterate --> https://t.co/8GSXXno0kX pic.twitter.com/d1z6TN4CKw

— HOYTamaulipas (@HOYTamaulipas) May 30, 2016

Πηγή: SDNA

Άλαν ΠουλίδοΟλυμπιακόςαπαγωγήλύτρααίσιο τέλοςΑστυνομική επιχείρησηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα