«Αιχμές» Παπαδημούλη σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Φθηνή μικροπολιτική από τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές μέσω Twitter κατά ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας άφησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης για τη στάση τους στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Ο κ. Παπαδημούλης τονίζει μέσα από την ανάρτησή του πως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από τη μία πιέζουν την κυβέρνηση να κλείσει όπως - όπως την αξιολόγηση και μετά την καταγγέλλουν. Μάλιστα, καταλογίζει φθηνή μικροπολιτική

στα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζοντας τα συνυπεύθυνα για τη χρεοκοπία της χώρας.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πίεζαν να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση. Τώρα λένε όχι κ καταγγέλουν. Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας...

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

Παράλληλα, μέσα από tweets του ο κ.Παπαδημούλης σχολιάζει και τα όσα δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στην δημόσια παρέμβασή του.

«Ο κ Σημίτης χθες μίλησε για τα πάντα, εκτός από τις ευθύνες του. Τίποτε για Άκη, Μαντέλη,Τσουκάτο, Παπαντωνίου. Αγνωστη λέξη η αυτοκριτική.», γράφει για όλα όσα δήλωσε ο Κώστα Σημίτης, ενώ από την κριτική του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου δεν γλύτωσε ούτε ο Κώστας Καραμανλής.

Ο κ Σημίτης χθες μίλησε για τα πάντα, εκτός από τις ευθύνες του. Τίποτε για Άκη, Μαντέλη,Τσουκάτο, Παπαντωνίου . Αγνωστη λέξη η αυτοκριτική.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου αναρωτιέται στην ανάρτηση του πως είναι δυνατόν να χρεοκόπησε η χώρα όταν Καραμανλής και Σημίτης δηλώνουν δικαιωμένοι κατά τις περιόδους διακυβέρνησής τους.

Δικαιωμένος δηλώνει ο Καραμανλής που κυβέρνησε το 2004-2009. Δικαιωμένος ο Σημίτης που κυβέρνησε το 1996-2004. Τότε πως διάολο χρεοκοπήσαμε;

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

Δημήτρης ΠαπαδημούληςΚώστας ΣημίτηςΚώστας ΚαραμανλήςαξιολόγησηδανειστέςχρεοκοπίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα