Άγριες Μέλισσες: Οι χαρακτήρες που «πεθαίνουν» και το μέλλον της Μυρσίνης (Video)

Οι Άγριες Μέλισσες προχωρούν ολοταχώς προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου και οι εξελίξεις θα είναι είναι καταιγιστικές.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Ευτυχείτε, τρεις τουλάχιστον χαρακτήρες πεθαίνουν στη σειρά. Πρόκειται για τον Σπύρο Σταμούλη, τον Γιώργο Γάλλο και τον Βασίλη Μπισμπίκη ή αλλιώς τον Μάνο Βόσκαρη, τον εισαγγελέα και τον Μιλτιάδη ο οποίος, μάλιστα, «πεθαίνει» με ηρωικό τρόπο, βρίσκοντας επιτέλους τη λύτρωση.

Μια από τις ηρωίδες της σειράς που ξεχώρισαν τόσο για την ερμηνεία της όσο και για την μέχρι τώρα πορεία

τους στα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα είναι η Κατερίνα Διδασκάλου ή αλλιώς «Μυρσίνη» της οποίας ο ρόλος έχει διχάσει, καθώς έχει καταφέρει να αναδείξει στη σκληρή γυναίκα που υποδύεται, ιδιαίτερες ευαισθησίες και συναισθήματα. Θα είναι, ωστόσο, η Μυρσίνη στη σειρά στον τρίτο κύκλο;

Η Κατερίνα Διδασκάλου απαντά στο ΤΥΠΟΣ TV

«Θα είμαι και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Η Μυρσίνη είναι μια πονεμένη ψυχή, με το καλημέρα χάνει το παιδί της, έχει πονέσει γιατί έχει χάσει τον πατέρα της και το εξομολογείται σε μία εξαιρετική σκηνή στην Ασημίνα.

Σκληροί είναι οι πονεμένοι άνθρωποι. Αυτό την κάνει συμπαθή. Επίσης, παρά τον μεγάλο της έρωτα για τον Δούκα, ασφυκτιά σε αυτό το περιβάλλον, νιώθει μόνη. Οπότε, όλα αυτά τα στοιχεία την κάνουν να έχει μοναδική θέση στο έργο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα