Αγίου Πνεύματος: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά – Για ποιους είναι αργία

Αργία είναι για Δημόσιο και Τράπεζες η γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τα εμπορικά καταστήματα που θα λειτουργήσουν κανονικά, με εξαίρεση τη Θράκη (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη), την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη όπου θα είναι κλειστά.

Την απόφαση

της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης τονίζει πως η μη λειτουργία των καταστημάτων στις 5/6 είναι υποχρεωτική.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ θα καθοριστεί από την εκάστοτε επιχείρηση, ωστόσο, σε ό,τι αφορά την Αττική, σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 08:00 έως τις 20:00 και κάποια έως τις 21:00.

Αργία είναι σήμερα για:ΒιβλιοπωλείαΔιαγνωστικά ΚέντραΔημοσιογράφους ΠεριοδικώνΕργοδηγούς ΣχεδιαστέςΟίκους ΕυγηρίαςΕφημερίδες Αθηνών και Θεσσαλίας κ.λπ.Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και ΚαταστημάτωνΘυρωρούςΚαπνοβιομηχανίεςΚλινικέςΞυλεμπορικά Καταστήματα (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων)ΠεριοδικάΕπιχειρήσεις πετρελαιοειδώνΠρακτορεία Ναυτιλιακών κλπ.Ραδιοηλεκτρολόγοι – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίαςΡαδιοφωνικούς ΣταθμούςΤεχνικούς ΡαδιοφώνουΡαφεία Ρυμουλκών – ΝαυαγοσωστικάΤηλεοπτικούς ΣταθμούςΤεχνικούς Τηλεοράσεως Βορείου ΕλλάδαςΤυπογράφους Επαρχιακών ΕφημερίδωνΦορτοεκφορτωτές Ημερήσιων ΕφημερίδωνΦροντιστήρια Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων ΓλωσσώνΦωτοστοιχειοθέτεςΧειριστές βιομηχανικών κ.λπ. επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων.

Για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι αργία.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια και βροχές από το απόγευμα

Μύκονος: «Λουκέτο» της ΑΑΔΕ σε γνωστό club restaurant – Για 48 ώρες

Κυψέλη: Εξιχνιάστηκε ρατσιστική επίθεση σε διεμφυλική γυναίκα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγίου Πνεύματος, Ποια,agiou pnevmatos, poia