Αυτός είναι ο τρόπος για να πιάσετε τα περισσότερα Pokémon (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Πρόκειται για παγκόσμια τρέλα, αν όχι υστερία. Το κυνήγι των Pokémon έχει κερδίσει εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων ανά τον κόσμο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα αποτελέσματα της μανίας που έχει καταλάβει τους παίκτες δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Πρόσφατα στις ΗΠΑ κάποιοι μπήκαν σε μια ιδιοκτησία αναζητώντας τα πολυπόθητα Pokémon και πυροβολήθηκαν από τον ιδιοκτήτη ο οποίος τους πέρασε για κλέφτες.

Στις ΗΠΑ επίσης, όταν κυκλοφόρησε η φήμη πως

ένα σπάνιο Pokémon έκανε την εμφάνισή του στο Central Park, έκλεισαν όλοι οι δρόμοι γύρω από αυτό.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν πιο ασφαλή και κυρίως πιο αποτελεσματικό τρόπο για να χτυπήσετε υψηλό σκορ και κυρίως να το κάνετε ξεκούραστα.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια μοτοσικλέτα.

Στη συνέχεια ένα σύστημα που προσαρμόζει το smartphone στο τιμόνι της μοτοσικλέτας, ακουστικά για να ακούτε τις ειδoποιήσεις, νερό για να αντέξετε στη δίψα και βέβαια εφεδρική μπαταρία για το κινητό σας.

Βέβαια χρειάζεστε και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που έτσι κι αλλιώς φοράτε όταν οδηγείτε μοτοσικλέτα (κράνος, γάντια, μπουφάν, κ.τ.λ.).

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι ότι μπορείτε με τη μοτό να ανεβείτε κράσπεδα, να μπείτε σε χωράφια, να εισβάλλετε σε γήπεδα και τελικά να κάνετε ό,τι -παράνομο- φανταστείτε (ή σχεδόν ό,τι φανταστείτε) για να πιάσετε τα πολυπόθητα Pokemon.

Στο βίντεο που δημοσιεύουμε μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς θα προετοιμαστείτε. Σε κάθε περίπτωση προσέξτε μη τυχόν και μπείτε σε κάποιο σπίτι και σας πάρει στο κυνήγι ο σκύλος του ιδιοκτήτη...

Πηγή: Drive.gr

pokemonHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Αναζητήσεις
πόκεμον γκο μπαταρία , μπαταρια ποκεμον γκο
Τυχαία Θέματα