Αυτή είναι η νέα ταινία τρόμου που «εκθρόνισε» από την πρώτη θέση τον «Εξορκιστή»

ΚΟΣΜΟΣ

Ανέλπιστη κρίνεται η επιτυχία της νέας ταινίας τρόμου που από την πρώτη μέρα προβολής του κάνει τερατώδεις εισπράξεις, γράφοντας ιστορία.

Συγκεκριμένα, η ταινία ξεπέρασε τα $500 εκατομμύρια σε εισπράξεις και αποτελεί πλέον και επίσημα την πιο εμπορική ταινία σε όλον τον κόσμο «εκθρονίζοντας» μάλιστα μετά από 44 χρόνια τον «Εξορκιστή» ως η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών.

Με $441 εκατομμύρια ο "Εξορκιστής" στοίχειωσε την κορυφή του box office των τρόμων για χρόνια. Ο λόγος, φυσικά, για

το "It" (To Αυτό) που έκανε το πιο εμπορικό άνοιγμα το Σαββατοκύριακο σε περισσότερες από 30 αγορές για ταινία τρόμου, μεταξύ αυτών, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία. Βραζιλία, Μεξικό και Αυστραλία. Η πορεία του διαγράφεται λαμπρή με την ταινία να μην έχει δείξει ακόμα τα «δόντια» της στη Γερμανία, την Ιταλία και την Ιαπωνία.

«Σπάνια ταινίες τρόμου φέρνουν $500 εκατομμύρια στο ταμείο» η Sue Kroll, πρόεδρος marketing και διανομής της Warner Bros

Ωστόσο, ο δαιμονικός "Εξορκιστής" του Γουίλιαμ Φρίντκιν εξακολουθεί ουσιαστικά να είναι βασιλιάς του τρόμου στα ταμεία αν συνυπολογίσει κανείς την αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου από το 1974 ως σήμερα, με τον "Εξορκιστή" αγγίζει τα 1,79 δισεκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό εξωπραγματικό για οποιαδήποτε ταινία του είδους.

ItΕξορκιστήςταινία τρόμουρεκόρεπιτυχίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα