Αυτή είναι η νέα επαγγελματική δραστηριότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

ΕΛΛAΔΑ

Κατάφερε να γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν το πρόσωπο της ημέρας καθώς ο αιρετικός του λόγος και η καθημερινή παρουσία του στο απογευματινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ τον έφερναν να σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας.

Το ίδιο έκανε και κάνει στο ραδιόφωνο καθώς η μετακίνησή του, από τον όμιλο του Γιάννη Αλαφούζου, στο «ΘΕΜΑ RADIO 104,6» στον διπλό ρόλο του παραγωγού και διευθυντή προγράμματος τον κράτησε

στον ίδιο δρόμο που βρισκόταν.

Η προσπάθειά του για σατιρικό talk show ήταν αποτυχημένη και κόπηκε γρήγορα αλλά τουλάχιστον απόδειξε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν αποφεύγει το επαγγελματικό ρίσκο αν κάτι το αγαπάει ή του δίνει προοπτικές.

Αυτή η αγάπη του τον οδήγησε στη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία, τα media ή τον χώρο του θεάματος γενικότερα.

Ο Κωνσταντίνος μαζί με τον αδερφό του πραγματοποίησαν ένα όνειρο οικογενειακό, τη δημιουγία ενός butique hotel σε ένα μέρος που ο δημοσιογράφος αγαπάει πολύ καθώς είναι ο τόπος καταγωγής της γιαγιάς του και περνούσε εκεί πολλά καλοκαίρια.

Το «Ayiopetra Exclusives Getaways» δημιουργήθηκε στην ενδοχώρα της Νάξου, λίγο πιο έξω από Σανγκρίου. Μέσα σε ένα κτήμα 10 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα, πέντε αυτόνομες πολυτελείς πέτρινες κατοικίες, με θέα τον κάμπο του Μπαούζι και την παραλία της Αγιασσού, η οικογένεια Μπογδάνου κάνει τη δική της πρόταση για τις καλοκαιρινές διακοπές στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΚΑΪΘέμα RadioΜπογδάνοςεπιχερηματικό βήμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα