Three Way Party, «τα PANDA όλα» παρουσιάζουν: DJ GeoAna x Levianth x Pedro Q x DJ konstantinos stavratis house/trap/trash

Advertorial

H πιο απρόβλεπτη ομάδα “τα PANDA όλα” λανσάρει το πάρτι της χρονιάς. Τρία αγαπημένα είδη μουσικής (house/trap/trash) συνδυάζονται για πρώτη φορά σε ένα πάρτι χωρίς ταμπέλες. Μόνος στόχο να ζήσουμε ένα αξέχαστο dj mix βράδυ, μέχρι το πρωί. Γεμάτο με φουτουριστικά εφέ και διακόσμηση από το μακρινό μέλλον, εκπλήξεις και διαγωνισμούς, το πρώτο -και πολλά υποσχόμενο- Τhree Way Party έρχεται για να μείνει!

On Decks: DJ GeoAna x Levianth x Pedro

Q x DJ Κωνσταντίνος Σταυράτης / konstantinos stavratis

Levianth: κορυφαίος dj της Trap Nation, το μεγαλύτερο μουσικό κανάλι ηλεκτρονικής μουσικής στον πλανήτη με δεκάδες εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Pedro Q: Τα λόγια είναι περιττά για τον PEDRO Q, σίγουρα έχετε ξεσαλώσει με τις μουσικάρες του σε κάποιο από τα Πάρτι-σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

DJ GeoAna: Αγαπημένος DJ στην CDEEP, αφεθείτε στις μίξεις και στις παραγωγές αυτού του ανερχόμενου αστεριού της house & deep house σκηνής.

DJ Κωνσταντίνος Σταυράτης / konstantinos stavratis: Ένας DJ που μας ξεσηκώνει εδώ και χρόνια στα καλύτερα bar/club αλλά και με SOLDOUT εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Three Way Party, four top DJs, just one chance to live it!

Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή, Γκάζι

Πειραιώς 365 και Ελασιδών 6

Ώρα έναρξης - 22:30

Τιμή εισόδου 5€ - ladies 3 for 2

καλωσόρισμα με Jägermeister

Ποτά 5€, Ποτά σπέσιαλ 7€, Ποτά Premium 9€

Signature Three Way Cocktails 6€, Μπύρες 3€, σφηνάκια 2€

τηλεφωνικές κρατήσεις για τραπέζια/φιάλες : 6946833201, 6944425020

Sponsored by Jägermeister.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Three Way Partyτα PANDA όλαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα