Thessaloniki Summit 2018: Ομιλίες Τσίπρα - Μητσοτάκη για τις οικονομικές σχέσεις στα Βαλκάνια

Πολιτική

Με αναβαθμισμένο πρόγραμμα ομιλιών αλλά και μεγάλο αριθμό συμμετοχών από το εσωτερικό και το εξωτερικό πραγματοποιείται το 3ο Thessaloniki Summit 2018 στις 15 και 16 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει η συμμετοχή τεσσάρων πρωθυπουργών χωρών των Βαλκανίων, ανάμεσα τους και ο Αλέξης Τσίπρας.
Πιο

συγκεκριμένα στο 3ο Thessaloniki Summit μετέχουν ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, η πρωθυπουργός της Σερβίας, Άνα Μπρνάμπιτς, καθώς και η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρουμανίας, Άνα Μπιρκάλ.

Οι τέσσερις ηγέτες θα συζητήσουν τις προοπτικές της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ν.Α Ευρώπης.

Στις 17.45 ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Σερβίας, Άνα Μπίρναμπιτς, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στις 18.30 θα μιλήσει στη Σύνοδο.

Στο ίδιο πάνελ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, με θέμα την περιφερειακή συνεργασία ως μέρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, θα είναι οι ομόλογοί του της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Σερβίας Άνα Μπίρναμπιτς, και η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Ρουμανίας Άνα Μπίρτσαλ.

Ομιλία θα πραγματοποιήσει την δεύτερη μέρα (16/11) στις 19.00, και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςΘεσσαλονίκηομιλίεςΒαλκάνιαThessaloniki Summit 2018Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Thessaloniki Summit 2018, Ομιλίες Τσίπρα - Μητσοτάκη, Βαλκάνια,Thessaloniki Summit 2018, omilies tsipra - mitsotaki, valkania