Survivor All Star: Ραντεβού Ατζούν με Δαλάκα και Ασημίνα για το μέλλον τους στο παιχνίδι (Video)

Τίποτα δεν είναι σίγουρο-όπως όλα δείχνουν- για το μέλλον της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star, παρά την αποβολή τους από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την ερχόμενη Πέμπτη, οι δυο παίκτριες οι οποίες παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο πρόκειται να πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον Ατζούν, μια συνάντηση που όπως φαίνεται θα καθορίσει την πορεία τους στο παιχνίδι έπειτα από την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη για χρήση κινητού τηλεφώνου.

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, οι δύο κοπέλες δεν έχουν ανοίξει τα κινητά τους,

δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή επικοινωνία με τους συγγενείς τους, αναμένοντας την τελική απόφαση της παραγωγής.

«Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιμένει ότι δεν έκανε χρήση κινητού, το ότι μπορεί να έπιασε το κινητό δεν σημαίνει ότι έκανε και χρήση αυτού. Όπως είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η αρχική πρόταση του Acun ήταν να μην αποβληθούν από το παιχνίδι, αλλά να μην φάνε 5 έπαθλα. Αυτό απορρίφθηκε από 5 παίκτες της μπλε ομάδας. Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό το ρεπορτάζ, αλλά γνωρίζω ότι ερευνήθηκαν τα πάντα, όλα τα στοιχεία και θεωρήθηκε ψέμα.

Δεν ξέρω την ακριβή σχέση της Ασημίνας με την Κατερίνα, διότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν την στήριξε. Τα δύο κορίτσια αυτό το διάστημα μένουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η… κοτσάνα για τον πληθυσμό της Κίνας που άφησε «κάγκελο» τον Κοντιζά – Η αντίδραση του Twitter (video)

«Just The 2 of Us» αλά «Survivor All Atar»

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Η Ηγουμένη φοβάται για την καθαίρεσή της – Θα πει η Ελισάβετ στον Σαράντο την αλήθεια για τον πατέρα του;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Ραντεβού Ατζούν, Δαλάκα, Ασημίνα, Video,Survivor All Star, rantevou atzoun, dalaka, asimina, Video