Sports Illustrated: «Ο Αντετοκούνμπο θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια στο ΝΒΑ»

ΑΘΛΗΤΙΚA

 

 

Το Sports Illustrated ασχολήθηκε με το ΝΒΑ του άμεσου μέλλοντος. Επέλεξαν λοιπόν πέντε παίκτες οι οποίοι θα έχουν πολύ μεγάλη επίδραση τη Λίγκα τα επόμενα χρόνια και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν λείπει.

Σε μέρος του αφιερώματος αναφέρεται πως, «Η άνοδος του Αντετοκούνμπο από ένα σχεδόν άγνωστο ελληνικό ταλέντο σε παίκτη που μπορεί να χαρακτηρίσει μία γενιά και σε MVP της Χρονιάς τον καθιστά μία από τις πιο αξιοθαύμαστες

ιστορίες εξέλιξης στην ιστορία της λίγκας.

Το μυθικών διαστάσεων μάκρος και τα φυσικά προσόντα, οι διαρκώς βελτιωμένες ικανότητες στο χειρισμό της μπάλας, ο γνωστός ζήλος για δουλειά κι η νοοτροπία να βάζει πάνω από όλα την ομάδα δεν τον έχουν μετατρέψει απλώς σε έναν MVP, αλλά ίσως στο πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Λίγκας. Είναι ασφαλές να πει κανείς σε αυτό το σημείο πως θα διεκδικεί βραβεία με άνεση όσο είναι σε αυτή τη φυσική κατάσταση, αλλά το επόμενο βήμα για τον Αντετοκούνμπο είναι να μάθει να σημειώνει μεγάλες επιτυχίες στην postseason.

Αν το περιβάλλον στους Μπακς δεν είναι αρκετό, το 2021, το πρώτο μεγάλο καλοκαίρι του Γιάννη μπορεί να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο ΝΒΑ. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να είναι σε θέση να είναι ανταγωνιστής στη μεγαλύτερη διάρκεια της 10ετίας. Έχει ήδη καταφέρει μεγάλα πράγματα και πιθανότατα τα καλύτερα είναι μπροστά του».

Οι άλλοι τέσσερις παίκτες που συμπληρώνουν την πεντάδα των παικτών που θα έχουν επίδραση στο ΝΒΑ είναι οι Καουάι Λέοναρντ, Άντονι Ντέιβις, Τζοέλ Εμπίντ και Λούκα Ντόντσιτς.

Πηγή: gazzetta

 

ΑντετοκούνμποSIΝΒΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα