Rocket: Νέα εφαρμογή για online food delivery στην Ελλάδα

Μία νέα εφαρμογή για online παραγγελίες και διανομή φαγητού κάνει την εμφάνιση της στην ελληνική αγορά για να ανταγωνιστεί το e-food, τη Wolt και τη BOX.

Η Rocket, είναι μία νέα υπηρεσία online

παραγγελίας και διανομής φαγητού που λανσάρεται στην Ελλάδα μετά την Ουκρανία, την Ολλανδία, την Κύπρο και τη Γαλλία.

Η Clementine Joly, Διευθύντρια Marketing Ευρώπης δήλωσε σχετικά: «Σχεδιάσαμε τη στρατηγική επέκτασής μας έπειτα από εκτενή έρευνα που πραγματοποιήσαμε, σε συνεργασία με την PWC. Η Αθήνα βάσει διαφόρων κριτηρίων αναδείχθηκε ως ευκαιρία, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε το πρώτο βήμα ξεκινώντας από τη δημοφιλή περιοχή του Χαλανδρίου, όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα εστίασης και εστιατόρια. Μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι να αναπτύξουμε ισχυρούς δεσμούς με τα εστιατόρια της πόλης. Καθώς γνωρίζουμε ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος για τους επιχειρηματίες του κλάδου, διασφαλίζουμε ένα συμφέρον σύστημα προμηθειών με απώτερο σκοπό να τους αποφέρουμε μεγαλύτερα κέρδη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό γρήγορα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Στη Rocket, πιστεύουμε στην ανθρωποκεντρική υποστήριξη των συνεργατών μας και έχουμε ως προτεραιότητα την επιτυχία των συνεργαζόμενων καταστημάτων του δικτύου μας».

Για το επόμενο διάστημα, ο στόχος είναι να ενταχθεί πληθώρα καταστημάτων εστίασης, που θα παρέχουν μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές. Σε αυτή την κατεύθυνση και προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη και στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε Android και iOS με τον χρήστη να εγγράφεται στην υπηρεσία συμπληρώνοντας απλά τη διεύθυνση του και ο κατάλογος καταστημάτων και επιλογών εμφανίζεται αμέσως στην οθόνη, προκειμένου να μπορεί να επιλέξει εύκολα και γρήγορα το γεύμα ή ρόφημα της αρεσκείας του μέσα σε λίγα απλά βήματα. Ένα γρήγορο μενού σε μορφή carousel διευκολύνει ακόμα περισσότερο την επιλογή, εμφανίζοντας πρώτες τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες γευμάτων για γρήγορη πρόσβαση, ενώ ελκυστικές προσφορές και εκπτώσεις παρουσιάζονται στους χρήστες σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε επίσης:

Πληρωμές: Καταβάλλονται 2,5 δισ. σε 5 μέρες

Επικουρική ασφάλιση: Κατατίθεται το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση – Οι βασικές διατάξεις

Εστίαση: Διατήρηση αναστολών για όλο το 2021 και επαναφορά 120 δόσεων ζητά ο κλάδος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rocket, Ελλάδα,Rocket, ellada