«Nomads»: Όνομα - έκπληξη για την παρουσίαση της εκπομπής

MEDIA

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του «Nomads». Το ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο ποντάρει πολλά ο ΑΝΤ1 θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Οι παίκτες έχουν ήδη μεταβεί στη Μαδαγασκάρη που θα γυριστεί το παιχνίδι. Στις καινοτομίες του νέου κύκλου είναι μεταξύ άλλων το γεγονός ότι το επεισόδιο της αποχώρησης κάθε Κυριακή θα μεταδίδεται ζωντανά.

Η Ελλάδα δεν έχει διαφορά ώρας με τη Μαδαγασκάρη, γεγονός που ευνοεί

τα σχέδιο του ΑΝΤ1.

Μαζί με το ριάλιτι έρχεται, ως είθισται και εκπομπή που θα προβάλλονται παρασκήνια αλλά και αποκλειστικές ειδήσεις. Την περσινή σεζόν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Θανάσης Πασσάς παρουσίαζαν το «Talking Nomads» όπου προβαλλόταν στο Netflix.

Φέτος η εκπομπή «Follow Nomads» θα μεταδίδεται από το Μακεδονία TV. Όπως ανέφερε μάλιστα ο Δημητρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του παρουσιαστή.

Έχει άλλωστε την εμπειρία από το ριάλιτι αφού είχε συμμετάσχει πέρσι αποχωρώντας σχετικά νωρίς. Επικρατέστερες για να τον πλαισιώσουν είναι η Μαρία Φραγκάκη, η Τζούλια Νόβα και η Χριστίνα Κολέτσα.

Πηγή: dailymedia.gr

NomadsριάλιτιΑΝΤ1παρουσίασηεκπομπήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα