Netflix: Αυτή η σειρά θα έχει τη μεγαλύτερη τηλεοπτική σεζόν που φτιάχτηκε ποτέ (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Τα «γένια της ευλογεί» η Netflix για τη νέα τηλεοπτική σειρά φαντασίας «The Witcher».

Σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στους μετόχους σχετικά με τα κέρδη της εταιρείας το τέταρτο τρίμηνο του 2019, ο γίγαντας streaming δηλώνει ότι η σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, «τείνει να γίνει η μεγαλύτερη σεζόν σε τηλεοπτική σειρά που φτιάχτηκε ποτέ».

«Μέσα από τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες

που κυκλοφόρησε, 76 εκατ. νοικοκυριά επέλεξαν να παρακολουθήσουν αυτή τη γεμάτη δράση φαντασία», συνέχιζε η επιστολή.

Ωστόσο, η χρήση της φράσης «επέλεξε να παρακολουθήσει», μαζί με μια υποσημείωση που ορίζει μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αναφέρουν τις μετρήσεις τους, δείχνει ότι η Netflix είναι ασαφής ως προς την απόδοση της αγοράς της.

Η υποσημείωση εξηγεί ότι μια «θέαση» αποτελεί πλέον ένα μέλος που επιλέγει να παρακολουθήσει ένα κομμάτι περιεχομένου για τουλάχιστον 2 λεπτά - αρκετός χρόνος για να δείξει ότι η επιλογή ήταν σκόπιμη».

Η επιστολή συνεχίζει να δηλώνει ότι «η νέα μέτρηση είναι περίπου 35% υψηλότερη κατά μέσο όρο από την προηγούμενη μέτρηση», η οποία μετρούσε μόνο τις προβολές τουλάχιστον του 70% ενός συγκεκριμένου επεισοδίου ή ταινίας στην υπηρεσία, ενισχύοντας έτσι τους αριθμούς της Netflix.

Σημαίνει ότι εάν ένας θεατής αποφάσισε να παρακολουθήσει ακόμα και 3-5 λεπτά από την σειρά πριν μεταβεί σε κάτι άλλο.

Ως απόδειξη της επιτυχίας της σειράς, «το λανσάρισμά της οδήγησε σε αύξηση των πωλήσεων των βιβλίων και των παιχνιδιών The Witcher σε ολόκληρο τον κόσμο και προκάλεσε ένα viral μουσικό χτύπημα», προσθέτει η επιστολή.

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα