Mega: Τραγική η κατάσταση στο κανάλι - Λειτουργεί χωρίς νερό

MEDIA

Εξακολουθούν τα παράδοξα με την περίπτωση του Mega.

Το άλλοτε κραταιό μεγάλο κανάλι εδώ και περίπου δύο χρόνια λειτουργεί χωρίς ζωντανό πρόγραμμα. Οι μέτοχοι το έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του και το κανάλι εξακολουθεί να εκπέμπει χάρη στους εργαζομένους – ήρωες που παραμένουν απλήρωτοι.

Είναι τέτοια μάλιστα η αδιαφορία που όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» έχει κοπεί μέχρι και το νερό (!) αφού δεν έχουν πληρωθεί ούτε τα κοινόχρηστα.

Όμως, παρά το γεγονός ότι κανάλι κρατιέται με νύχια και με δόντια

ζωντανό οι επιδόσεις του εντυπωσιάζουν, καθώς σημειώνει τον τελευταίο καιρό σταθερά διψήφια νούμερα στις ηλικίες 18 – 54 ετών.

Το γεγονός αυτό κάνει τους διαφημιστές να προσελκύονται και να θέλουν να διαφημιστούν στο κανάλι. Αυτό όμως είναι αδύνατο αφού οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι λόγω των χρεών της εταιρείας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» οι τράπεζες σκέφτονται να μην προχωρήσουν την εκποίηση της ταινιοθήκης του καναλιού. Το ιδιότυπο καθεστώς που υπάρχει με τα δικαιώματα τους κάνει να μπαίνουν σε δεύτερες σκέψεις.

Το μόνο σίγουρο ότι εφόσον η ταινιοθήκη βγει «στο σφυρί» αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα θελήσουν να την αποκτήσουν.

Άλλωστε, είναι το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο του καναλιού. Οι σειρές του Mega έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Πηγή: dailymedia.gr

MegaνερόκοινόχρηστατηλεθέασηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα