MasterChef: Ο λόγος που ο Σελίμ αρνήθηκε να επιστρέψει στο παιχνίδι

ΕΛΛAΔΑ

Ο Σελίμ Σελτζούκ ήταν από τους παίκτες του «MasterChef» που ξεχώρισε τη φετινή σεζόν τόσο για τη μαγειρική του εξέλιξη αλλά κυρίως για τον αδαμάντινο και ειλικρινή χαρακτήρα του.

Το απέδειξε πολλάκις μέσα στο σπίτι και στους πάγκους μαγειρικής του διαγωνισμού του Star. Αυτό σε συνδυασμό με αυθόρμητο χαρακτήρα του θα τον έκανε έναν ιδανικό υποψήφιο να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όπως και έγινε. Ο Σελίμ όμως, σε αντίθεση με πολλούς άλλους παίκτες, δεν το έκανε.

Ο

κουρδικής καταγωγής μάγειρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» και αποκάλυψε το παρασκήνιο και τους πραγματικούς λόγους της άρνησής του να επιστρέψει στο παιχνίδι, μία επιστροφή που θα του έδινε ακόμα μία πιθανότητα να φτάσει στον τελικό.

«Μπορούσα να γυρίσω και είχα επικοινωνία με την παραγωγή. Απλώς, έξω είχα αφήσει κάποια πράγματα, τη δουλειά μου, την κοπέλα μου, τους πελάτες μου. Εκεί έβλεπα κάθε μέρα τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο πράγμα. Ήμασταν χωρίς μουσική, χωρίς τηλεόραση… Ε, τρελαίνεσαι. μπορούσα να γυρίσω, αλλά δεν ήθελα να γυρίσω. Επίσης, σκεφτόμουν ότι αν ξαναέμπαινα μέσα ίσως να ήταν άδικο. Φαντάσου να πήγαινα στον τελικό και να κέρδιζα κατά λάθος. Δεν θα ήταν ωραίο για τα άλλα παιδιά που δεν είχαν δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπούν μέσα», δήωσε ο τιμιότατος Σελίμ επιβεβαιώνοντας το πρόσωπο που είχε βγάλει στο πέρασμά του από το παιχνίδι.

Πηγή: dailymedia.gr

Σελίμ Σελτζούκmaster chefσεζόνεπιστροφήDown TownHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα