Mad Video Music Awards 22: Εικόνες ντροπής με άγριο ξύλο σε… live μετάδοση – Η αποχώρηση της Παπαρίζου και ο τραυματισμός της Κορομηλά (Videos/Photos)

Εικόνες ντροπής που λίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα την απονομή των ετησίων βραβείων είδαμε χθες, Τετάρτη στα «Mad Video Music Awards 22»

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν δυο τράπερ και συγκεκριμένα, ο Light και ο Snik μαζί με τα άτομα από τις προσωπικές τους φρουρές. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στην αρένα.

Η κατάσταση ξέφυγε τόσο, ώστε η εκδήλωση διεκόπη

για 15 λεπτά, ωστόσο, μετά από λίγο οι τράπερς ήρθαν ξανά στα χέρια, με αποτέλεσμα να έχουμε και δεύτερη διακοπή της εκδήλωσης.

Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο

Η ένταση δημιουργήθηκε στην εξέδρα των επισήμων, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δυο τράπερς άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας αρχικά σπρωξίματα. Το πλήθος έσπευσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ωστόσο, οι δυο τους συνεπλάκησαν εκ νέου λίγο αργότερα και συγκεκριμένα την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή προκειμένου να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που δεν ήταν άλλη από την Έλενα Παπαρίζου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στη σκηνή προσπαθώντας να ηρεμήσει την κατάσταση, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε από την εκδήλωση εμφανώς αναστατωμένη με όσα διαδραματίζονταn δίπλα της.

Στο παρακάτω βίντεο, η τραγουδίστρια καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ δέχεται και σπρωξίματα.

Αυτό είναι επίπεδο τον ουγκανον και της ουγκανικης κουλτούρας που δοξαζετε! #MadVMA22
pic.twitter.com/LKQ9Huyhvk

— nap queen (@OberlinMix) June 22, 2022 Η ανακοίνωση των Mad Video Music Awards

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, έπειτα από το πρωτοφανές και ιδιαίτερα θλιβερό επεισόδιο βίας που χιλιάδες κόσμος παρακολούθησε σε …. live μετάδοση, τα Mad Video Music Awards θέλησαν να απολογηθούν, κάνοντας σαφές ότι ο θεσμός καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας.

«Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

Η συγγνώμη των τράπερς

Οι τράπερς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, ζήτησαν συγγνώμη δημοσίως μέσω των social για τον πανικό που προκάλεσαν στα MAD VMA 2022, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι παρά το γεγονός ότι είναι κατά της βίας, όταν τους επιτίθενται έχουν μάθει να… απαντούν.

Η βραδιά είχε και άλλα… απρόοπτα!

Οι σκηνές βίας ανάμεσα στους δυο τράπερς και η ένταση που προκλήθηκε δεν ήταν, ωστόσο, το μοναδικό απρόοπτο της βραδιάς.

Σύμφωνα με τη Soula Glamorous η Ρούλα Κορομηλά τραυματίστηκε, καθώς παραπάτησε, με μια φωτογραφία μάλιστα που κυκλοφόρησε να την απεικονίζει να κάθεται σε σκαλιά και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Οι νικητές των βραβείων

Παρά τα δυσάρεστα και τα απρόοπτα, η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους νικητές να παίρνουν τα βραβεία τους.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου κατέκτησε δυο βραβεία, αυτό της καλύτερης Έντεχνης/λαϊκής καλλιτέχνιδας και το καλύτερο βίντεο κλιπ μπαλάντας που ήταν το «ποια αγάπη» αν και λόγω του επεισοδίου, δεν κατάφερε να παραλάβει επί σκηνής κανένα από τα δυο βραβεία της.Οι Μέλισσες κέρδισαν βραβείο ως το καλύτερο συγκρότημα.Τραγούδι της χρονιάς αναδείχθηκε το «Τόσα βράδια» του Γιώργου Μαζωνάκη.Το βραβείο για το Βίντο κλιπ της χρονιά ήταν το «Μπορεί» των Ελένη Φουρέιρα και Mad Clip.Ο Κωνσταντίνος Άργυρος κατέκτησε βραβείο καλύτερου ντουέτου με τους Χ Rack, αλλά και καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη adult. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης η ΑναστασίαΚαίτη Γαρμπή – Τιμητικό βραβείοΕλένη Φουρέιρα – Σύγχρονη καλλιτέχνιςΓιώργος Σαμπάνης – Σύγχρονος καλλιτέχνηςOι Dat Lilly κατέκτησαν βραβείο για τις κατακτήσεις τους ως youtubers.Τζόζεφιν «Παλιόπαιδο» – Ποπ βίντεο κλιπΣτέφανος Πιτσίνιαγκας «Δυνατά (τα τα τα)» – Χορευτικό λαϊκό βίντεο κλιπGood Job Nicky – Βραβείο Game changerΠέτρος Ιακωβίδης «Μου ‘λειψες πολύ» – Λαϊκό βίντεο κλιπ

Διαβάστε επίσης:

Στο ΕΣΡ τα ιδιωτικά κανάλια – Θα δώσουν εξηγήσεις για μη αντικειμενική ενημέρωση και πολιτική πολυφωνία

Twitter: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται

Παπαδόπουλοι κι αυτοί, Παπαδόπουλοι και οι άλλοι στον ΑΝΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα