Kαναδάς: Μυστήριο με ραδιοσταθμό – Έπαιζε το ίδιο τραγούδι των «Rage Against the Machine» ασταμάτητα (Photos/Video)

Οι ακροατές του καναδικού ραδιοφωνικού σταθμού Kiss Radio 104.9 FM άκουσαν το τραγούδι Killing in the Name των Rage Against the Machine και το απόλαυσαν.

Και μετά το άκουσαν και πάλι. Και πάλι. Όλο το πρωί το τραγούδι επαναλαμβανόταν ασταμάτητα. Οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν εκατοντάδες φορές. Και να αναρωτηθούν άλλες τόσες φορές

τι είχε συμβεί.

Ήταν ένα είδος διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στον ραδιοσταθμό; Ή μήπως ένα κόλπο του μάρκετινγκ για να προωθήσει αλλαγές στο πρόγραμμα;

Μέχρι το μεσημέρι οι ακροατές του ραδιοσταθμού, που εκπέμπει στο Βανκούβερ, άκουσαν το τραγούδι αμέτρητες φορές και αμέσως τα social media πήραν φωτιά, με τους χρήστες να κάνουν διάφορες εικασίες, σχόλια και σενάρια.

Η επικρατούσα άποψη είναι πως οι εργαζόμενοι προγραμμάτισαν την επανάληψη του τραγουδιού για να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις που έκανε η εταιρία Rogers Sports and Media.

Ωστόσο πηγές που γνωρίζουν τα παρασκήνια, λένε πως ο συγκεκριμένος ραδιοσταθμός αλλάζει μουσικό προφίλ και θα παίζει στο εξής alternative rock και προκειμένου να σηματοδοτήσει την αλλαγή αυτή επέλεξε έναν πρωτότυπο– την επανάληψη μιας μεγάλης επιτυχίας, από το προηγούμενο ρεπερτόριο.

After looking over the gossip forums, I'm positive now that 104.9 is stunting before a format change. Hopefully the choice of song means a switch to a metal/punk/hard-rock format, maybe even a 90s hard rock format. It would be welcome on Vancouver's airwaves.

— Hailey Heartless (@SadistHailey) June 29, 2022

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως από τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ ο τηλεφωνητής που απαντούσε στις κλήσεις, έλεγε: «Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να σας πω κάτι. Είμαι απλά ο τηλεφωνητής» και ρωτούσε με την σειρά του: «Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει;».

it's the signal, comrades https://t.co/asqmLiGf78

James Palmer (@BeijingPalmer) June 29, 2022

Μία μέρα νωρίτερα είχαν απολυθεί οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του ραδιοσταθμού, κάτι που ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσω Facebook.

«Τα πέντε χρόνια μας στον KiSS RADiO τελείωσαν. Ο KiSS αλλάζει και δυστυχώς ενημερωθήκαμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στο νέο κεφάλαιο», ανακοίνωσαν ο Κέβιν Λιμ και η Σόνια Σίντου.

Διαβάστε επίσης

«Εξιλέωση» για τον ΑΝΤ1: Μία ακόμη νέα παραγωγή στο «οπλοστάσιο» του καναλιού του Αμαρουσίου

Άγριες Μέλισσες: Η είδηση της απαγωγής πέφτει σαν κεραυνός στο Διαφάνι

Netflix – HBO Max: Χιού Γκράντ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζέιμ Φοξ και Κάμερον Ντίαζ πιάνουν «δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kαναδάς, Μυστήριο, – Έπαιζε, Rage Against, Machine, PhotosVideo,Kanadas, mystirio, – epaize, Rage Against, Machine, PhotosVideo