H ανάρτηση της συζύγου του Άκη Παυλόπουλου για τo βραβείο Μπότση

MEDIA

Το δημοσιογραφικό βραβείο του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση έλαβε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος σε ειδική εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε τον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο για την αντικειμενική παρουσίαση πολιτικών και ενημερωτικών εκπομπών στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Στο πλευρό του βρέθηκε η σύζυγός του, Ελένη Φωτοπούλου, η οποία λίγο αργότερα έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram εκφράζοντας την

αγάπη και τον θαυμασμό της στον σύζυγό της.

«Ο άντρας μου δουλεύει ακούραστα. 30 χρόνια τώρα. Με μεράκι και μεγάλη, παθιασμένη αγάπη για αυτό που κάνει. Ο άντρας μου είναι αμερόληπτος, αντικειμενικός. Συχνά, τον σταματούν στο δρόμο για να τον ρωτήσουν τι ψηφίζει, γιατί δεν έχουν καταφέρει να το συμπεράνουν όλα αυτά τα χρόνια που παρουσιάζει δελτία ειδήσεων και πολιτικές εκπομπές. Κι εκείνος μοναχά χαμογελάει. Πάντα χαμογελάει! Πάντα κλείνει το μάτι στη ζωή κι εκείνη του το ανταποδίδει. Είμαι περήφανη για εκείνον. Όχι μόνο γιατί απόψε τιμήθηκε με το «Βραβείο Μπότση» αλλά γιατί πίσω από εκείνο το χαμόγελο, κρύβεται το ομορφότερο ανθρώπινο πλάσμα που ξέρω. Με χέρια και καρδιά ορθάνοιχτα κι ολοφωτεινα, σε έναν κόσμο που απ´ όταν τον συνάντησα έπαψε να είναι τόσο σκοτεινός», έγραψε.

ΠαυλόπουλοςΊδρυμα ΜπότσηβραβείοδημοσιογράφοςRealHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα