H Cindy Crawford στα 53 παραμένει εντυπωσιακή - Αισθησιακή φωτογράφιση κάτω από το νερό

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η Cindy Crawford, 53 ετών, συμμετείχε μαζί με πολλά άλλα μοντέλα, όπως η Irina Shayk, η Candice Swanepoel και η Stella Maxwell, στην φωτογράφιση για το νέο Ημερολόγιο CRine της Carine Roitfeld το οποίο έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στις 15 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το Jenny.gr μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης με κάθε μοντέλο να φωτογραφίζεται για ένα από τα 12 ζώδια και όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε διαφορετικά φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η εκδοχή της Cindy, την οποία μοιράστηκε στο Instagram της την ίδια μέρα, την δείχνει να κολυμπάει με ένα αιθέριο και αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα.

    
View this post on Instagram         

Getting in touch with my inner Pisces for a good cause. Honored to be part of @carineroitfeld’s #CRCalendar2020 — a zodiac-themed t-shirt calendar for @crfashionbook in partnership with @redemptionofficial. 100% of each purchase goes to my chosen charity, @womensguild. Link in my bio to preorder a sustainable tee and learn more 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Jan 15, 2020 at 7:01am PST

Η υποβρύχια λήψη είναι καλλιτεχνική και αποπνέει αισθησιασμό.

Το super model των 90s επέλεξε το γυναικείο φιλανθρωπικό ίδρυμα Woman’s Guild Cedar-Sinai που ασχολείται με την υγειονομική περίθαλψη και την έρευνα παγκόσμιας κλάσης για πάνω από εξήντα χρόνια.

Cindy CrawfordφωτογράφισηνερόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα