Dexter: Ο αγαπημένος serial killer επιστρέφει με νέα επεισόδια - Η ανακοίνωση στο Twitter

ΚΟΣΜΟΣ

 

Μια από τις τηλεοπτικές σειρές, που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη έπειτα από επτά χρόνια. Ο λόγος για το «Dexter», το οποίο θα εμφανιστεί ξανά στο δίκτυο Showtime, από τον δημιουργό της, Clyde Phillips.

Η μίνι σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2021, ενώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους. Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Michael C. Hall θα ενσαρκώσει ξανά τον Dexter, ο οποίος εργάζεται σαν τεχνικός

ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας του Μαϊάμι και τα βράδια μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου 2006 στο Showtime και η πέμπτη σεζόν τελείωσε στις 12 Δεκεμβρίου 2010. Στις 2 Δεκεμβρίου 2010, η σειρά ανανεώθηκε για έκτη σεζόν. Τοποθετημένη στο Μαϊάμι, η πρώτη σεζόν είναι βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στο μυθιστόρημα «Darkly Dreaming Dexter» (Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ) του Τζεφ Λίντσεϊ, το πρώτο της σειράς βιβλίων Ντέξτερ. Οι επόμενες σεζόν εξελίσσονταν ανεξάρτητα από τα βιβλία του Λίντσεϊ.

Ο Ντέξτερ δολοφονεί έχοντας ως βάση τον «Κώδικα του Χάρι», ένα σύνολο ηθικών κανόνων και διαδικασιών, επινοημένες από τον θετό του πατέρα Χάρι Μόργκαν (αστυνομικό του Μαϊάμι) για να βεβαιωθεί ότι ο Ντέξτερ δεν θα συλληφθεί και για να διασφαλίσει ότι θα δολοφονεί μόνο άλλους δολοφόνους. Ο Χάρι εκπαίδευσε ακόμη τον Ντέξτερ ώστε να αλληλεπιδρά πειστικά με τους υπόλοιπους ανθρώπους πάρα την διασχιστική ψυχική του ασθένεια, για την οποία ο Χάρι πίστευε ότι είναι ψυχοπάθεια, και η οποία προέκυψε όταν ο Ντέξτερ έγινε μάρτυρας της βίαιης δολοφονίας της βιολογικής του μητέρας, Λόρα Μόουσερ (Laura Moser).

Surprise Motherfucker.
He’s back. #Dexter pic.twitter.com/EDXov06rot

Dexter on Showtime (@SHO_Dexter) October 14, 2020

Ως ενήλικας, ο Ντέξτερ έχει σε μεγάλο βαθμό ξεφύγει κάθε υποψίας (με κάποιες εξαιρέσεις) με το να είναι καλόκαρδος και γενναιόδωρος και να διατηρεί γενικά, επιφανειακές σχέσεις. Ωστόσο, η αφοσίωσή του στην θετή του αδερφή Ντέμπρα, στην κοπέλα του (αργότερα σύζυγο), Ρίτα, στα θετά του παιδιά, Άστορ και Κόντι, και αργότερα στον βιολογικό του γιο, Χάρισον, έχει περιπλέξει την διπλή του ζωή και τον έχουν κάνει να αμφισβητήσει την ανάγκη του να δολοφονεί. Στην πραγματικότητα, στην πρώτη σεζόν, νεοανακαλυφθείσες αναμνήσεις της δολοφονίας της μητέρας του θέτουν σε κίνηση τον αργό αλλά σταθερό εξανθρωπισμό του Ντέξτερ, προχωρώντας περαιτέρω με κάθε σεζόν, όπου ο Ντέξτερ αρχίζει να βιώνει μια ποικιλία συναισθημάτων για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα